上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  42.8k

引用:
原帖由 gum717 於 2019-6-12 11:52 AM 發表 查看引用來源

1分鐘就進入作戰狀態
只要我心情好就隨時ready, 24 hour standby😁

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-12 09:49 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔明....
呢D嘢都係點綴吓,何必要生要死?
病態。。成敗一線。。心5放寬到就入牛角。。何不想下。。緣盡就各自生活。。望對方幸福快樂5係重好咩??

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-12 12:10 PM 發表 查看引用來源

病態。。成敗一線。。心5放寬到就入牛角。。何不想下。。緣盡就各自生活。。望對方幸福快樂5係重好咩??
我覺得如果真係愛同關心應該係想對方好

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-12 12:08 PM 發表 查看引用來源

只要我心情好就隨時ready, 24 hour standby😁
天氣熱咁妳要keep住飲多D水

引用:
原帖由 gum717 於 2019-6-12 12:18 PM 發表 查看引用來源

天氣熱咁妳要keep住飲多D水
係呀… 飲得多水或者湯嗰日真係毛巾都會濕到過晒底架🤭

引用:
原帖由 dx19dy1063 於 2019-6-12 11:02 AM 發表 查看引用來源
享受啊~

...
享受乜鳩呀

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-12 12:20 PM 發表 查看引用來源

係呀… 飲得多水或者湯嗰日真係毛巾都會濕到過晒底架🤭
我還記得小時侯有個gf
同佢第一次飲完酒去左爆房,濕車左一陣,除佢底褲摸兩摸,成床濕晒
小時侯真係唔識野:smile_19:問佢做咩濕成咁,妳賴尿牙

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-12 12:25 PM 發表 查看引用來源

享受乜鳩呀
唔係你嗰碌就得啦😆

引用:
原帖由 gum717 於 2019-6-12 12:26 PM 發表 查看引用來源

我還記得小時侯有個gf
同佢第一次飲完酒去左爆房,濕車左一陣,除佢底褲摸兩摸,成床濕晒
小時侯真係唔識野:smile_19:問佢做咩濕成咁,妳賴尿牙
佢點答你呀?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-12 12:36 PM 發表 查看引用來源

佢點答你呀?
怕怕羞羞答我......唔係丫

朝早佢要返工走先, 我就好似訓左係張水床度咁, 凍醒左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆