上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

我而家好想轉行--------------返大陸做技師...

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2011-1-10 09:35 PM 發表 查看引用來源

各花各眼啫..都有人喜好架..有咩所謂呢!:smile_o01:
多謝欣賞:smile_o13:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 21:37 發表 查看引用來源

多謝欣賞:smile_o13:
你個頭像大把人欣賞啦..:smile_o01:
我都系好欣賞籮!:smile_o01:

HI

勁好真實相片都有埋,無吹水:smile_o12:

咁都叫肥豬唔係嘛~~引死人就真!

引用:
原帖由 七擒七縱 於 2011-1-10 09:44 PM 發表 查看引用來源
勁好真實相片都有埋,無吹水:smile_o12:
:smile_o10: 小肥豬不嬲講野唔吹水...點到即止...太過爆...衰佬鬧家:smile_o05:

細妹晚安~~
琴晚著紫色, 今晚係唔係著粉紅呀?:smile_o05:

唔使咁傷心住!
男士包括我,返完工好攰,最怕女友喺側邊煩,拍耐咗就係咁!慣咗嘛!講個電話都怕怕!
唔開心咪同男友囉!有偈傾乜都拆得掂!
樓主帶你散心,開心吓啦!
引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 10/1/2011 08:22 PM 發表 查看引用來源

講明左.....我都明你地男人做野辛苦...唉.......
但係真係唔係要一星期得5,6,日先見得架.....
平日就唔見得....如果有時5,6,日屋企有事又唔見得....
搞得黎呀.....2個幾星期唔洗見......
雖然我有朋友仔陪我 ...

引用:
原帖由 steven0322 於 2011-1-10 10:26 PM 發表 查看引用來源
唔使咁傷心住!
男士包括我,返完工好攰,最怕女友喺側邊煩,拍耐咗就係咁!慣咗嘛!講個電話都怕怕!
唔開心咪同男友囉!有偈傾乜都拆得掂!
樓主帶你散心,開心吓啦!

...
殊...講多數多:smile_o14:

佢地岩岩拍拖咋

算啦...我今個星期六陪呀妹去反下算

去唱K 有無人JOIN 一係上大陸推油

有無人去:smile_o11:

回覆 136# 的帖子

你icon 好引人
真係好鬼想玩下

上一頁下一頁
發新話題