上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.8k

午安~~~咁多位....

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:40 PM 發表

睇怕都要了, 唔緊要啦, 香港有個湘姨做伴, 到時我怕我冇王管就可以 :smile_47:
女人懷孕........就正正最需要男人在身旁照顧和支持......你的想法.........要不得.......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-17 02:44 PM 發表 查看引用來源

浸會大約六萬多......
莫非你已經做左research,恭喜,、、
by the way,個市點睇?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:16 PM 發表 查看引用來源

咁香港方便好多
其實我都吾清楚... 不過總系覺得系香港辦會方便自己多d :smile_30:

不過... 系大陸辦又好似平d喎 :smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:45 PM 發表 查看引用來源
y兄 :smile_38::smile_38::smile_38:

去飲酒都唔叫我, 我都想識18歲囡囡呀 :smile_30:
識18歲女女,分分鐘半年就冼你18萬,留番個錢做老豆

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 02:47 PM 發表

莫非你已經做左research,恭喜,、、
by the way,個市點睇?

跟隨大陸既香港......可以點睇???
998....新一隻短抄.....

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:40 PM 發表 查看引用來源

睇怕都要了, 唔緊要啦, 香港有個湘姨做伴, 到時我怕我冇王管就可以 :smile_47:
做左爸爸後,責任重大,你到時真的不要想太多了:smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:40 PM 發表 查看引用來源

咁到時另供一層定住現在呢度呀:smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 02:44 PM 發表 查看引用來源

你細路果時,有冇想過呀爸同自己都愛上同胞?

冇呀, 細路果時大陸還是很神秘, 每年去下咩咩香密湖珠海中山玩, 那時真的好落後, 只知一上去就有機動游戲玩, 有沙炮玩...

而家我地一家人, 老豆 > 湘, 我 > 貴, 細路 > 台胞, 冇一個係港女 :smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 02:44 PM 發表 查看引用來源

你細路果時,有冇想過呀爸同自己都愛上同胞?

今天都想不到明天會怎樣:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆