上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】詢眾要求誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(順便祝妃妃29號生日快樂)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 01:31 PM 發表 查看引用來源
你見字既時候應該係午安喇..............阿妹:smile_o15:
玩左成晚你唔使訓咩...........
唔通你想挑戰我既唔訓紀錄:smile_o10:
尋晚玩得開心嘛...........:smile_o10:
定天光果餐早晨好食d呢:smile_o01: :sm ...
今朝一早10點幾就死左出去啦:')
尋晚玩得好開心呀~ 不過我都係唱得太多歌...下次一齊玩下西盅先 (飲可樂架咋)
食早餐好彩我拿拿淋食晒先~ 如果唔係實噴

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-6-28 03:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 街坊好
kk你好:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 03:52 PM 發表 查看引用來源
訓醒啦..................:smile_o10:
你成日都訓咁小:smile_30:

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-28 03:52 PM 發表 查看引用來源

尋晚玩得好開心呀~ 不過我都係唱得太多歌...下次一齊玩下西盅先 (飲可樂架咋)
muimui

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-6-28 03:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 街坊好
kk...你好...:smile_38:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-28 03:55 PM 發表 查看引用來源
muimui
見到我喇咩

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-28 03:52 PM 發表 查看引用來源

飲飲下可樂就會飲酒架喇..........
你睇小妹就係人版啦
早餐已經有人噴左啦:smile_30: :smile_30:
得蛋格真係會有用架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 03:53 PM 發表 查看引用來源
kk你好:smile_o15: :smile_o15:
yy哥:smile_o15:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 03:56 PM 發表 查看引用來源

kk...你好...:smile_38:
:smile_o15: 家慧

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-28 03:55 PM 發表 查看引用來源
你成日都訓咁小:smile_30:
到死果時想起身都唔得啦:smile_30:

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-28 03:57 PM 發表 查看引用來源

見到我喇咩
我岩岩上黎咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆