上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

依個玩法都真係幾激
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-8-14 10:47 發表 查看引用來源

「我叫Florence瞓落張床度,但身體方向倒轉,對腳對住床頭,但頭就晾衫床邊。。。
我:水姐,妳sure妳玩得起?
Florence:放心隨便玩,我今日你要我乜都得!
我:咁。。。我嚟啦。劈大個口。。。
水姐已經估到我想點。佢即刻劈開個口,我 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2024-8-14 17:18 發表 查看引用來源
依個玩法都真係幾激

要睇佢心情,一年先至可以一兩次咁樣玩法

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-8-14 10:47 發表 查看引用來源

「我叫Florence瞓落張床度,但身體方向倒轉,對腳對住床頭,但頭就晾衫床邊。。。
我:水姐,妳sure妳玩得起?
Florence:放心隨便玩,我今日你要我乜都得!
我:咁。。。我嚟啦。劈大個口。。。
水姐已經估到我想點。佢即刻劈開個口,我 ...
呢個超正,我都好鍾意D人咁對我

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-13 16:52 發表 查看引用來源

欲知後事如何。。請等星期五update。。。 x 2
試下留唔留到言先

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2024-8-15 21:40 發表 查看引用來源
試下留唔留到言先
用引用又得,但就咁留又唔得!
點解...太耐冇上黎
留個言都咁難!!!試下出唔出到聲先
都係要引用先出到😩

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2024-8-15 21:42 發表 查看引用來源
點解...太耐冇上黎
都係要引用先出到😩
個網頁都冇人更新維護
係咁上下

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2024-8-15 21:42 發表 查看引用來源
點解...太耐冇上黎
都係要引用先出到😩
因為都計字

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-8-16 00:10 發表 查看引用來源
因為都計字
下,太少唔得?我都係十零廿個字🫥🫥

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2024-8-16 09:30 發表 查看引用來源
下,太少唔得?我都係十零廿個字🫥🫥
10個字內唔得呀
所以引用通常都搞掂

Athena:
「我一路𡃤Roger個春袋,一路幫佢手淫,佢當時條周好硬。我望佢嗰樣,我發現佢根本無將主意力放喺我身上。我再望一下Vincent同Florence。。。佢哋真係玩得好癲!Vincent不停咁扑Florence嗰口,又不停咁又摸又鍚Florence上身。。。 ,老實講,我見到咁嘅場面都興奮面紅。我問Roger佢係咪想咁樣玩,佢冇應我。佢扶住我起身,然後拖住我行去Vincent同Florence身邊。佢推咗我落床,我就啱啱好瞓咗喺Vincent同Florence隔離!Roger用力劈開我大脾,然後好大力好直接咁插咗入嚟我下面!我好大聲咁叫咗出嚟。。。因為Vincent就喺隔離好近咁望住我俾Roger插。。。呀。。。太刺激啦!

我:
水姐嗰口真係好舒服!我當時已經忍得好辛苦,佢仲要用手去摸又揸我個春袋!簡直爽到想死!突然,Athena「Fu」一聲就瞓咗我隔離!我同佢妳眼望我眼,然後佢嗰樣突然出現一種「想死」嘅表情,跟住我就見到Roger同我女朋友咀咀!我見Roger不停向上隊,我知道我女朋友就喺我身邊俾另一個男人屌緊。於是我馬上扶起水姐,將佢瞓喺Athena隔離,然後我劈開水姐大脾,跟住我就好大力咁再一次攻入水姐身體入面。。。
水姐今次嗌得比之前任何一次都要大聲!

Athena:
「Vincent喺我隔離咁樣扑Florence,分明係要做俾Roger睇!Roger扑我,佢就扑Roger嗰老婆!Florence望住我,我又望住佢。我睇得出佢好興奮。
Florence:A。。Athena。。。同我老。。。老公做。。。舒唔舒。。。服?
我:舒服。。。咁。。。咁妳同我男。。。朋友扑。。。得。。。舒唔。。。舒服呢?
Florence:好舒服!
跟住Florence用手捉住我嗰頭,我哋就喺我俾佢老公插、佢俾我男朋友扑嘅時候,佢同我咀起上嚟。。。

我:
我一路扑水姐,一路睇住自己女朋友俾Roger插,仲要插到成個人不停向床頭衝,連頭髮都fing吓fing吓,好激!再望吓水姐,佢同Athena其實都係一樣,俾我仆到合埋眼成身劇烈震動!跟住最震撼嘅係呢個人妻同隔離我個女朋友居然互咀!喂!咁淫亂點頂呀?
我:喂!妳哋咁樣「互動」,我好快頂唔住。。。
Florence:咁。。。你。。。咪射囉!
Roger:No!我要射妳。
我:喂!即係點,我差唔多。。。
Florence:你。。。射啦!
突然Roger一手將我推開,我完全係冇防備情況下跌落地下!當時我成個人完全呆咗唔識反應!

Athena:
我同Florence錫緊時,聽到Vincent話我哋咁淫,佢哋好快會頂唔住。其實我同Florence當住Vincent同Roger面前錫,我就估到佢好快會頂唔住。但我冇估到嘅係我俾Florence咁樣錫,加上Roger不停咁插我,我居然好快就想高潮。但突然Roger好大聲叫咗一聲NO,仲突然由我身體𥚃面抆走!我突然之間由就嚟去到高潮一下之跌落嚟!跟住我就聽到Vincent呀一聲跌咗落地!我馬上抬頭望吓究竟發生乜嘢事,點知我見到Roger走咗去插Florence!我係起身去扶起Vincent。

我:
仆你個街!我咁大個人都未試過俾人咁樣侮辱!我以前細個喺多倫多讀書上木工堂,我同個friend俾六、七個肥屍大隻鬼仔圍抽我都照樣打,今日我會驚你呢條Roger?Athena走咗嚟我身邊抉起我,我走埋去Roger度,Athena即刻拉住我,仲夾硬拖住我過去房中間度門。
Athena:冷靜啲。由佢啦。。。
跟住突然水姐好大聲咁叫,一聽就知道佢潮啦。
Roger:我終於攪到妳嚟高潮!我唔係唔得㗎!
跟住。。。佢都內射水姐。。。
屌!
我望都費事再望,我執起地下我同Athena啲衫,然後拖住佢去隔離房,順便手鎖埋房中間度門!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆