上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  26.4k

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 02:10 AM 發表 查看引用來源

咩呀, 我成晚都有發言架
係...我知....:smile_45:我認得你.......隻公仔XD

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 02:11 AM 發表 查看引用來源

到時有咩好野我一定過番D 比你嘅   
而家俾我知道你2條友打龍通...我仲會當你係盟友咩:smile_38:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 02:14 AM 發表 查看引用來源

教壞我lol
邊度有,我係一心引領你通往快樂, I'm really a kind person!

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-8 10:13 發表 查看引用來源
咁你要令佢係食花生同幫你之間做到個trade off 架ma
我實幫你喎.      佢第一個reply 就叫我狗熊

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:13 AM 發表 查看引用來源
咁你要令佢係食花生同幫你之間做到個trade off 架ma
啲啲路見不平拔刀相助既野..............:smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:14 AM 發表 查看引用來源
唉,唔好啦,你玩我既,我都係直接D算,最多都係面紅姐
講到好似你pay咁=.= 個代價好似係我pay喎=.=

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:15 AM 發表 查看引用來源
邊度有,我係一心引領你通往快樂, I'm really a kind person!
好, 後面嗰句雞腸唔識:smile_34:

你居心叵測lol

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 02:16 AM 發表 查看引用來源

我實幫你喎.      佢第一個reply 就叫我狗熊
咩話! 邊有! 六月飛霜!
我話你幅圖lol 狗熊係你自己講=口=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 02:16 AM 發表 查看引用來源

啲啲路見不平拔刀相助既野..............:smile_30:
但你一開始就叫人狗熊,你已經佈下左仇恨既種子,你要做返D野洗下底人地先會拔刀相助架wor :smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:19 AM 發表 查看引用來源
但你一開始就叫人狗熊,你已經佈下左仇恨既種子,你要做返D野洗下底人地先會拔刀相助架wor :smile_30:
冤枉:smile_42: 我冇lol!

如果係咁計...我1開始明明就係話佢得意=口=!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆