上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.6k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-11 19:48 發表 查看引用來源
水姐喺佢「石破天驚」式高潮後,突然叫我停。
Florence:我同你做咁多次,你好似有樣嘢從來冇同我做過。。。
我:係?乜嘢?
Florence:我以前聽Athena講,好多時候你要射精都會射入佢個口,然後佢會幫你吞。
我:No啦。唔係個個女人做得 ...
今日更新好好睇

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-11 19:48 發表 查看引用來源
Florence:我同你做咁多次,你好似有樣嘢從來冇同我做過。。。
Florence:我以前聽Athena講,好多時候你要射精都會射入佢個口,然後佢會幫你吞。
Athena又教得幾好喎!😬

一間口爆
一間中出

精彩
引用:

同水姐沖完涼之後,我聽到隔離房洗水間有開水聲。睇嚟Roger同Athena都已經做完。
Florence:你頭先有冇聽到Athena嗌得比平時大聲?,
我:有。睇嚟你老公都唔弱,唔係性冇能。
Florence唔知點解突然靜咗落嚟。。。若有所思。。。
半個鐘頭後,中間度門終於打開,Roger先㣔入嚟,Athena跟著喺後面。
Roger:Vincent,其實。。。
我:老老實實,我同Athena都唔介意玩,但俾人夾硬嚟玩,我就非常唔老黎。
Roger:我明。下次一定唔會。
我:仲有下次?
Athena:算啦。大家都冇損失。學Vincent話齋,我哋唔介意玩,但都要事先聲明安排好先。
Florence:Sorry呀,Athena。
Roger:今日係我唔啱,希望大家原諒。我亦衷心希望我哋可以再有下一次。。。如果兩位女仕同意。。。當然Vincent你都同意。
我本來個心真係有啲火,但係見Roger又真係好誠懇咁道歉,Athena又話算啦,加上我都想繼續可以同水姐玩。。。
我:OK。只要Athena同Florence冇問題,我OK。
Roger非常開心!跟住我哋一齊走咗去附近一間Starbucks飲咖啡,知唔知我哋傾乜?我哋傾「賽後檢討」!
吹脹!
如果你哋以為嗰日就咁完結?大錯特錯了!
Roger:你哋知道兩間房到聽日至check out喔?
我:咁快又想同我女朋友扑嘢?
Roger:咁你又想唔想同我老婆扑嘢?
Florence:喂!可唔可以唔好扑扑聲呀?Athena妳想唔想?
Athena望住我,我發現佢個面色有啲紅紅哋,我知道佢已經又動咗情。。。
我:我代Athena答「我好想」!
Athena:衰人!
大家都笑咗出嚟。
我:當然要再玩,不過我有個提議。。。
Roger:乜嘢提意?
我:我哋今次要打開門,隨時過隔離房交換人!
大家一時之間全部靜晒!
Roger:即係。。。玩。。。交換?
我:交換我哋頭先已經試過。今次係。。。雜交!
Athena:Eeeeeee。。。!你真係好咸濕!
Florence:又好喎!
Athena:吓?妳唔係呀?
Florence:有乜所謂?一個係我老公,一個係我哎吔男朋友,兩個都攪過我,今次一齊嚟仲好!
Athena:俾妳講到我個心亂咁跳!
Roger:老婆,我冇諗到妳可以咁放!
Florence:你鐘唔鐘意?
Roger:I love you!
我:大佬,好肉麻呀!
跟住我哋四個人又行返去Holiday Inn。。。
Roger拖住Athena,我攬住水姐!
世事真係黐L線!
去到房門口,我錫咗Athena一啖。。。
我:一陣高潮時要嗌得大聲啲,噴多啲水!
Florence:我又要噴!
Roger:Athena話唔係個個女人都可以潮吹。
就係咁我哋笑住各自拖住對方嘅最愛入房。
同幾個鐘頭前不情不願完全唔同!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-12 19:27 發表 查看引用來源
同水姐沖完涼之後,我聽到隔離房洗水間有開水聲。睇嚟Roger同Athena都已經做完。
Florence:你頭先有冇聽到Athena嗌得比平時大聲?,
Florence唔知點解突然靜咗落嚟。。。若有所思。。。 ...
樓主其實己試過同steven 3p
反而水姐真係初體驗

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-12 19:27 發表 查看引用來源
Florence唔知點解突然靜咗落嚟。。。若有所思。。。 ...
原來仲有下半場!😬

愈夜愈精彩,4P大戰正式展開

多謝師兄咁有誠意嘅分享,我今日喺銅鑼灣時代廣場見到雅典娜女神

我都估到會有4P,期待師兄1對2,或者2個男一齊插Athena
引用:

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-8-13 10:00 發表 查看引用來源
我都估到會有4P,期待師兄1對2,或者2個男一齊插Athena

可能係Athena同Florence一齊服侍師兄呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆