上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  26.4k

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 02:00 AM 發表 查看引用來源

老老實實, 佢拆左唔少你D狠招, 係唔係先?  唔可以唔比番D credit A君  
你條友.....食左成晚花生...........:smile_45:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:02 AM 發表 查看引用來源
今天的你打敗昨天的你:smile_30:
=.= 咪就係因為你..........係你啲誘導性說話:smile_39:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 02:03 AM 發表 查看引用來源

你條友.....食左成晚花生...........:smile_45:
咁你想人地點?:smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 02:03 AM 發表 查看引用來源

=.= 咪就係因為你..........係你啲誘導性說話:smile_39:
所以未捉蟲入.....:smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:03 AM 發表 查看引用來源

咁你想人地點?:smile_30:
或者可以同我連成1陣線:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:04 AM 發表 查看引用來源

所以未捉蟲入.....:smile_30:
點啊你=.=唔識打嗰2隻字咩你

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2014-5-9 02:00 AM 發表 查看引用來源

老老實實, 佢拆左唔少你D狠招, 係唔係先?  唔可以唔比番D credit A君  
邊度狠,我不知對佢幾好 lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-9 02:05 AM 發表 查看引用來源

邊度狠,我不知對佢幾好 lol
邊!忽!好!啊!!!!!!!!! :smile_38:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 10:00 發表 查看引用來源

俾人練出黎=.='''
其實 dull 個大圈我就想話, 要成日比人 hit on 先練得出金鍾罩   

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-9 02:05 AM 發表 查看引用來源

或者可以同我連成1陣線:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
咁你有無咩回報比你既盟友先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆