上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第六回)留意第一頁活動詳情

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 gameboyboy2004 於 2009-7-8 02:04 AM 發表 查看引用來源
ok 明天pm 佢la  我:smile_o13: la  886 各位
再見啦:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-8 01:57 AM 發表 查看引用來源
妹...........你係唔係去唱k加:smile_o10:
到底點架~? 落bar定k呀...:smile_o04:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-8 02:10 AM 發表 查看引用來源

到底點架~? 落bar定k呀...:smile_o04:
我地幾個會唱k囉..............你呢??:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-8 02:11 AM 發表 查看引用來源
我地幾個會唱k囉..............你呢??:smile_o10:
即係而家點先...邊幾個同咩呀....? 會分開玩呀

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-8 02:14 AM 發表 查看引用來源

即係而家點先...邊幾個同咩呀....? 會分開玩呀
我、雀、小妹、水水、重有d未知
可能會分開玩囉:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-8 02:15 AM 發表 查看引用來源
我、雀、小妹、水水、重有d未知
可能會分開玩囉:smile_o10:
搞咩要分開玩呀....咁主角得一個咋喎

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-8 02:17 AM 發表 查看引用來源

搞咩要分開玩呀....咁主角得一個咋喎
但係我地唔想落吧呀嘛:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-8 02:19 AM 發表 查看引用來源
但係我地唔想落吧呀嘛:smile_o01:
咁咪變左唔係同迪迪慶祝囉-.-

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-8 02:24 AM 發表 查看引用來源

咁咪變左唔係同迪迪慶祝囉-.-
或者會係咁囉:smile_o01:

我要湊BB出唔倒呢玩丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆