上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.6k

仲好想追落去,post相的人快啲delet

唉...尊重Vincent師兄既決定...

引用:
原帖由 bentayga 於 2024-8-10 00:15 發表 查看引用來源
DEL sorry!!
感謝🙏

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-10 11:34 發表 查看引用來源

感謝🙏
小弟鄭重向Vincent兄道歉,一時興奮過度就po張相上來,對唔住🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️

引用:
原帖由 bentayga 於 2024-8-10 11:40 發表 查看引用來源
小弟鄭重向Vincent兄道歉,一時興奮過度就po張相上來,對唔住🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️
相已deleted,冇事啦。

(張相已deleted,一切回復正常。)
我同水姐沖完涼,一出嚟就聽到Athena嗌「痛呀」!我個心真係離咗一離!
我:喂,水姐,妳老公唔係同我女友玩SM呀?
水姐:黐線,佢唔好㗎。
跟著隔離房就冇晒聲氣。我當時諗Athena俾三個乜乜組仆街玩過半年、又同Steven特訓一個月、仲激戰過Kenny同佢班友,對住Roger佢應該唔會有事。。。而且仲要喺隔離房,如果再聽到唔對路叫聲,我就一定馬上衝過去!
不過我哋男人衰咸濕,水姐沖室涼居然著返件白色裇衫,仲要剩係扣最下面兩粉鈕!胸前件裇衫開到落肚臍咁濟!最攞命係佢嗰條黑色lace半透明底褲!
我承認,當時我已經將Athena喊嗰句「痛呀」完全忘記!🙈🙈🙈
水姐:Vincent,我咁著性唔性感好唔好睇?
我:緊係性感好睇!
跟著水姐仲伸手隻手去除咗條底褲!佢下面同pat pat剩係得件裇衫啱啱好遮到!
水姐:宜家呢?
我:非常性感!
水姐:有幾非常性感?
我:睇吓我下面!
當時我條周已經扯到行!
水姐:咦?係喎!好硬喎。
我:如果咁都唔硬,嗰個一定唔係男人。。。
水姐:但我老公。。。
我:Sorry。。。
我發現自己講錯說話,再加上自己女朋友就喺隔離房俾Roger攪緊,分分鐘已經入咗Athena入面(如果唔係Athena點會喊痛?),嗰一刻我只想扑嘢!
於是我衝埋去床上瘋狂錫Florence,然後乜前戲都唔做,反轉Florence,我用手握住條周,由佢pat pat gap一直滑落去佢嗰西嘅入口!
嘩!又濕又滑!因為水姐嗰入口生得比較後,所以後入我覺得最舒服!我未入之前先除咗佢件裇衫,我對手就向前揸實佢對波!佢擰轉頭又同我錫,就係呢一刻我用力插入水姐身體入面!
簡直係感觀嘅天堂!
我今次唔似以前咁慢慢嚟,我一入去就用盡力衝剌,吓吓扑到入水姐最深處!
水姐:你。。。今日。。。做乜。。。嘢。。。咁狂野?
我:因為今日。。。妳特別正!
水姐:你。。。知唔知。。。咁。。。樣。。。我會。。。好快就。。。忍唔住。。。?
我:我就係要妳忍唔住,嗌俾妳老公聽!越大聲越好!
水姐:好。。。好。。。快啲。。。入啲。。。左邊少。。。少。。。
我屌!入面仲有左右之分?不過,我少少扑向左邊,水姐又真係反應大好多。。。
突然佢成個pat pat收緊,夾得我好實!
水姐:喂!你。。。咪停。。。如果。。。唔係我。。。
我:殺咗我呀嘛!知道啦!
我再加快少少衝。。。
水姐:呀。。。呀呀。。。救命。。。呀呀呀呀呀!!!
水姐招牌式驚天動地高潮大嗌又再出現!

Athena:
「我首先問Roger平時同Florence做愛嘅過程。Roger話咪就係攬吓鍚吓摸吓,然後就插入去。
我:咁你有冇試過令到Florence高潮。
Roger:冇。
我:你對Florence身體認識有幾多?你知唔知道Florence下面入口左邊有粒細細粒墨啊?
Roger:我。。。我冇留意。
我:你其實有冇錫過佢下面?
Roger:。。。冇。
我當時心諗原來宜家就嚟2000年,居然仲有咁死板唔識情趣嘅男人!後來我同Roger熟落咗之後,我至知道原來佢同Florence喺係教會度識。佢哋一直都係基督徒!所以佢哋一直堅持唔可以有婚前性行為。而且Florence屋企家教好壓,佢哋拍拖時只係拖吓手同鍚吓,除此之外完全冇身體上接觸。結婚後頭三年,佢哋性生活算係正常(一星期兩次),Florence一直想要小朋友,但Roger就唔想。個儍婆又經常喺做愛時話要生夠三個小朋友,砌個「嬲」字。Roger越做心理壓力越大。後來直頭忍住唔射精。終於有一日佢同Florence講自己唔想要小朋友。Florence一向好聽Roger話,佢當時聽完Roger講就剩係「呵」一聲。由嗰時開始,Roger每次同Florence做愛都會用避孕套,Florence對做愛感覺越嚟越冷淡。。。
久而久之,Roger對住Florence無辦法再興奮。
我:咁點解你又同意Florence同我同Ruby去同枝豆做?
Roger:因為我知佢性好苦悶。我有一次夜晚放工返到屋企,房門冇鎖,我見到佢喺度。。。自慰。我見到佢自己攪自己,本來我好想沖入去同佢做!但一諗到如果唔用套,可能會有小朋友,用套我又硬唔起,所以就冇行動。後來我發現不單止對Florence,我就算見其他女人,一諗到要用套我就乜嘢衝動都冇。我可唔可以同妳講樣嘢,但妳唔好話俾Florence知?
我:咁。。。好似唔係咁好。。。
Roger:求吓妳。。。
我:。。。OK。
Roger:我試過同公司一個出咗名靚女嘅同事去開房,但成晚我都冇硬過,乜嘢都冇發生過!我開始懷疑自己性無能!所以我諗如果我滿足唔到Flotence,咁不如我放手俾佢出去同其他男人上床,等佢唔駛咁苦悶。
突然隔離房又傳嚟Florence嘅「呀」聲。。。睇嚟Vincent服侍得Florence好冧。就係呢個時候,我見到Roger下面條嘢硬咗。。。
我:快啲插入嚟我入面。
Roger:吓?
我:襯你宜家硬咗,快啲插入嚟我入面,我教你點樣扑。
Roger於是馬上瞓上嚟我身上,我劈開大脾,然後同Roger不停咁鍚。我仲叫佢用手周圍摸我。佢對手就好用力揸我對胸。我叫佢細力啲,再掃吓我對乳頭。佢好快就明白我意思。
我:同女人做愛,應該溫柔時就溫柔。應該粗魯時就粗魯。啱啱開始時盡量溫柔,挑起咗女人嗰情慾,你就可以開始粗魯啲。信我,Florence好受呢套。
唔知係咪聽到我講Florence嘅喜好,我feel到Roger下面變得好硬,比之前仲要硬好多。
我:嘩!你好硬呀。
Roger:Athena,妳下面好濕。
我:插入嚟。。。慢慢。。。
Roger用手將佢條嘢對準我下面。。。
我:記住,你宜家唔係強姦我,我哋宜家係親熱,我哋有好多時間,你唔駛急,慢慢插。。。
隔離房又聽到Florence喺度呻呤,我估Vincent應該用緊個口服侍緊Florence。
Roger:Florence好似好興奮。
我:我宜家都好興奮,好想你快啲插入嚟。。。
Roger冇再講任何嘢,佢慢慢少少咁插入嚟我入面。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-10 11:48 發表 查看引用來源
(張相已deleted,一切回復正常。)
我同水姐沖完涼,一出嚟就聽到Athena嗌「痛呀」!我個心真係離咗一離!
我:喂,水姐,妳老公唔係同我女友玩SM呀?
水姐:黐線,佢唔好㗎。
跟著隔離房就冇晒聲氣。我當時諗Athena俾三個乜乜組仆街玩過 ...
好嘢!又回復正常!兩邊都激戰,邊面會激烈啲!😉

入面仲有分左右
你地咁樣有D似做愛比賽,有D刺激!

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-8-10 03:37 發表 查看引用來源
有呀~搞左一陣, 佢男友接力~
你哋玩3P定4P?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-10 11:47 發表 查看引用來源

相已deleted,冇事啦。
師兄大量,非常感謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆