上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  51.1k

大家今晚有無食湯圓呀?我好想食呀。。。。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-3-3 12:39 AM 發表 查看引用來源
大家今晚有無食湯圓呀?我好想食呀。。。。
我有呀~jj師妹想食就食啦

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-2 08:15 PM 發表 查看引用來源

因為現在年紀大,我惜會跑到無命。XD
唔跑室外。轉場做運動啦。床上會唔會好些?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-3-3 01:11 AM 發表 查看引用來源

唔跑室外。轉場做運動啦。床上會唔會好些?
cat姐做左床上運動未呀

好彩新年力保不失,無增磅

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-2 07:23 PM 發表 查看引用來源

我呢個大叔,你係網上都好耐無見,但我就瘦咗好多。😁😁😁
你就好啦~~~我都想瘦好多,點解我點忙都唔瘦㗎!

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-2 07:18 PM 發表 查看引用來源

我好耐之前好想跑半馬,相信今生都跑不到了!
師兄,要唔玩千百個原因,要玩返就只得一個理由.但我想講,咩都好,要玩,就而家有氣有力去玩,如果唔係,玩都唔得盡興.

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-2 07:23 PM 發表 查看引用來源

我呢個大叔,你係網上都好耐無見,但我就瘦咗好多。😁😁😁
你就我相信堅忙啦.
人忙會瘦都係好事黎既,最緊要健康呢~~~~
我最近聽左個講座,講腎,嘩,呢樣野對男人好緊要架,即不嬲都知,但要知食咩好食咩唔好,以前無細究,而家就要留意了.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-3 10:41 AM 發表 查看引用來源

你就我相信堅忙啦.
人忙會瘦都係好事黎既,最緊要健康呢~~~~
我最近聽左個講座,講腎,嘩,呢樣野對男人好緊要架,即不嬲都知,但要知食咩好食咩唔好,以前無細究,而家就要留意了.
食療係好重要既一環
You are what you eat
你食得精準食得好,一定對你個人有幫助

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-2 07:33 PM 發表 查看引用來源

只要唔係凍幾日,暖幾日,現在已經敏感中
呢D又暖又凍又濕既日子,最難應付......
我尋日操緊已經開住風扇了.但我想講,最怕,都係忽然有隻蚊出現.........HAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆