上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 11)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.6k

仆返公司先~~~~~~今日好很多嘢做~~~~~~~~~~~
各位88~~~~~~~~~:smile_43: :smile_43: :smile_43:

返工先.....:smile_43: 一陣再見~~~~:smile_o07:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-4 10:26 AM 發表 查看引用來源

小鬼早晨呀~~~~~~~~~~~~~
早呀玲瓏:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-4 10:25 AM 發表 查看引用來源
早晨~sandy~~~
我又去訓過~~:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 10:28 AM 發表 查看引用來源

我之前都係流浮山返工...不過而家公司搬左黎上水:smile_o08: :smile_o08:
流浮山邊度呀???

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-4 10:28 AM 發表 查看引用來源
仆返公司先~~~~~~今日好很多嘢做~~~~~~~~~~~
各位88~~~~~~~~~:smile_43: :smile_43: :smile_43:
三公主.........慢行........

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 10:29 AM 發表 查看引用來源
流浮山邊度呀???
貨櫃場個頭..你知邊度海暉嗎:smile_o05: :smile_o05: 我係海暉附近

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 10:31 AM 發表 查看引用來源

貨櫃場個頭..你知邊度海暉嗎:smile_o05: :smile_o05: 我係海暉附近
當然知啦............咁你做邊個場架?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 10:33 AM 發表 查看引用來源
當然知啦............咁你做邊個場架?
:smile_o05: :smile_o05:好似係思信場入面..唔係好記得囉..成年之前既事..想當年我餐餐食海暉飯堂嫁呢:smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 10:33 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: :smile_o05:好似係思信場入面..唔係好記得囉..成年之前既事
思信都有分A場同B場架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆