上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.5k

仲要做老師教人點做,哈哈,咁好笑
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-9 09:52 發表 查看引用來源
Athena:
「其實我真係唔係太想應承Florence。唔係因為佢老公樣衰定點樣。佢老公外形言行舉止到我哋未去洗手間前都非常紳士,要我同佢上床,我一定冇問題。但係宜家攪到好似Florence同佢老公設咗一個陷阱俾我同Vincent咁。 ...

Athena  變咗性治療師,應該要收番診費

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-9 09:52 發表 查看引用來源
Athena:
「其實我真係唔係太想應承Florence。唔係因為佢老公樣衰定點樣。佢老公外形言行舉止到我哋未去洗手間前都非常紳士,要我同佢上床,我一定冇問題。但係宜家攪到好似Florence同佢老公設咗一個陷阱俾我同Vincent咁。 ...
估唔到Athena做埋導師!😬

哦...... 原來愛美神同Roger補習,然後就好似你之前咁講水姐日後有個小朋友。都算做咗件好事🤣🤣🤣
引用:
Athena:

原來Roger唔識咩叫造愛
引用:
Athena:

加油師兄,努力追终於到p.133等你繼續更新

DEL sorry!!

引用:
原帖由 bentayga 於 2024-8-10 00:15 發表 查看引用來源
終於搵到Athena其中一張相嘞!
真係好多毛!

引用:
原帖由 bentayga 於 2024-8-10 00:15 發表 查看引用來源
師兄好嘢!

引用:
師兄,我喺一開始就話麻煩各位就算搵到相都唔用post。可唔可以尊重吓我嘅意願呢?如果係咁,我馬上停止update,delete所有posts。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆