上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-6 12:40 AM 發表 查看引用來源
不太差也不太好...白白先:smile_o13:
慢行:smile_13:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:52 AM 發表 查看引用來源

你講真~他死了
:smile_38: 梗吾係喇...死蠢:smile_38:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-6 12:52 AM 發表 查看引用來源
你死左條心喇:smile_34:
好在個心唔係你到啫:smile_34: ............閃啦, 瞓:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:52 AM 發表 查看引用來源
原來1:00啦, 要覺覺豬啦, 死啦......失約周生添 :smile_43: :smile_43:
:smile_38: 美夢喇

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:43 AM 發表 查看引用來源
無用架.........佢好硬頸, 話唔上來就唔上來:smile_24:
我諗妳慢慢軟化下佢:smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:45 AM 發表 查看引用來源
甘你知..........你幫我搵番佢返嚟啦:smile_24:
可以做到...豬仔都想幫妳搵番佢返嚟架...:smile_o06:

不如豬仔唱首歌歌俾妳聽呀~:smile_o13:

追追趕趕 高高低低
深呼吸然後與你執手相隨
甜蜜中不再畏高
可這樣跟你蕩來蕩去 無畏無懼.....

天荒地老流連在摩天輪
在高處凝望世界流動
失落之處仍然會笑著哭
人間的跌盪 默默迎送
當生命似流連在摩天輪
幸福處隨時吻到星空
驚慄之處仍能與你互擁
彷彿遊戲之中 忘掉輕重 .....

引用:
原帖由 esoko 於 2009-7-6 12:44 AM 發表 查看引用來源
雪雪~~:smile_o15: :smile_o15:
HI生蠔:smile_o05:

各位....早抖.....i sleep la.....:smile_o07:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-6 12:58 AM 發表 查看引用來源

可以做到...豬仔都想幫妳搵番佢返嚟架...:smile_o06:

不如豬仔唱首歌歌俾妳聽呀~:smile_o13:

追追趕趕 高高低低
深呼吸然後與你執手相隨
甜蜜中不再畏高
可這樣跟你蕩來蕩去 無畏無懼.....
...
幸福摩天輪 ------------多謝小豬 瞓啦:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:55 AM 發表 查看引用來源
好在個心唔係你到啫:smile_34: ............閃啦, 瞓:smile_43: :smile_43: :smile_43:
:smile_34: 你就想...我咁攬架咩:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆