上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  531.9k

引用:
原帖由 vin1013 於 8-8-2024 09:37 發表 查看引用來源
Athena:應該唔怕啩,我估佢係想見吓Florence最近同乜嘢人行埋一齊姐。。。
我:妳就緊係唔驚,妳同水姐就玩「女同」,水姐冇乜蝕底,但我唔同呀。。。
A:你驚佢切咗你jer jer咩,而且仲約喺餐廳食飯,驚咩?我都未驚你就驚?
我屌!我呢個 ...
感覺F一開始同你上床前就set左個局玩交換。
一切都係預先安排好

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-8-8 10:55 發表 查看引用來源
如果有心理準備可能真係會開心d~我試過有pair熟朋友~食完飯~叫我地一齊上佢屋企搞野! 當時我未試過咁玩~係好刺激! ~完左落樓個人心情好亂七八糟 佢地就無事發生過咁 ...
佢哋應該玩開

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-8 09:37 發表 查看引用來源
Athena:應該唔怕啩,我估佢係想見吓Florence最近同乜嘢人行埋一齊姐。。。
我:妳就緊係唔驚,妳同水姐就玩「女同」,水姐冇乜蝕底,但我唔同呀。。。
A:你驚佢切咗你jer jer咩,而且仲約喺餐廳食飯,驚咩?我都未驚你就驚?
我屌!我呢個 ...
估唔到師兄會介意
以之前師兄咁大方

點解上次同Steven分享又唔會介意? Steven仲差D變左你情敵添, Roger只係玩一次半次.

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-8-8 14:06 發表 查看引用來源
估唔到師兄會介意
以之前師兄咁大方
以前係事先知道,有晒心理準備呀。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-8 14:15 發表 查看引用來源
點解上次同Steven分享又唔會介意? Steven仲差D變左你情敵添, Roger只係玩一次半次.
Steven係事先知道,Athena講到明唔會變心。Roger係突然之間完全冇預兆之下發生,就好似女朋友夾硬比人搶走。

引用:
原帖由 cx829 於 2024-8-8 12:17 發表 查看引用來源

感覺F一開始同你上床前就set左個局玩交換。
一切都係預先安排好
咁又冇去到咁前。不過後嚟就一定係預先安排好。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-8-7 15:25 發表 查看引用來源
我諗條友引起嘅麻煩亦都係令到佢不舉嘅原因?

冇關係㗎

回覆 1299# licklickson 的帖子

之後有1次~感覺係好好多~不過我係新手~成碌木咁~變左睇果pair人 玩! 我睇真人show

回覆 1302# 出軌無罪 的帖子

果pair 人係好貪玩~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆