上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.5k

D人真係好鬼自私

quote]原帖由 安安北鼻 於 2014-1-15 07:28 PM 發表 查看引用來源

陰公!有無睇醫生呀?
我公司個坐位成條行都咳呀,我無病都要帶口罩保護自己!

好衰呀!病嘅就唔帶口罩,無事就要帶!
我食緊中藥調理,你都試吓中藥啦!
小龍兄介紹農本方~

[img=100,23 ... [/quote]

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-15 07:28 PM 發表 查看引用來源

陰公!有無睇醫生呀?
我公司個坐位成條行都咳呀,我無病都要帶口罩保護自己!

好衰呀!病嘅就唔帶口罩,無事就要帶!
我食緊中藥調理,你都試吓中藥啦!
小龍兄介紹農本方~

[img=100,23 ...
係啦!都唔明點解d人甘無公德。如果對住人咳/打噴次整病人,應該要告呢d缺德既人傷害他人身体!!

小龍兄的確好介绍,咳就真係小左。但d鼻涕都久唔久仲有。聽日試埋感冒沖劑先

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 05:39 PM 發表 查看引用來源

這些對白係我講的呀..........:smile_45:
我好有心機咁加返你個大名係對白度架 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 05:46 PM 發表 查看引用來源

哥哥你連本田哥哥手車都唔敢坐, 實在太不相信本田兄了...........:smile_39:
算吧啦 :smile_39: :smile_39: :smile_42:

:smile_38:
引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-15 07:51 PM 發表 查看引用來源

算吧啦 :smile_39: :smile_39: :smile_42:
我信ching手車!:smile_34:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-15 09:37 PM 發表 查看引用來源
:smile_38:我信ching手車!:smile_34:
好多謝你 (感動中)

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-15 09:42 PM 發表 查看引用來源

好多謝你 (感動中)
師兄幾時載大家兜番轉石澳?

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-15 07:34 PM 發表 查看引用來源

我見你忙到唔得閑上嚟覆,諗住你忙就無約你 ^^
我星期一飛,星期二返。我偷偷哋pi甩我腦細去咗浸温泉~

哦.......溫泉! 太爽了.......

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-15 09:56 PM 發表 查看引用來源

師兄幾時載大家兜番轉石澳?
架車後坐唔好坐架喎╮(╯▽╰)╭

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 09:57 PM 發表 查看引用來源
哦.......溫泉! 太爽了.......

溫泉......勾起師兄回憶~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆