上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 大脾 於 2009-5-31 11:55 PM 發表 查看引用來源

我同你叫多小小野講~~其他都冇咩~
所以先話跟住你咋~~冇其他野架喎~~:smile_o03:
都唔係呀!大家傾傾下就多野傾啦!:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-31 11:56 PM 發表 查看引用來源

佢又真係幾大嫁喎:smile_03: (不過唔係講緊壓力):smile_03: :smile_55:
你唔好比我見到你[十成功力:smile_o02: ]

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-31 11:57 PM 發表 查看引用來源

你今晚飲2支好啦!:smile_o06:
但我想飲多d丫:smile_13:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-31 11:57 PM 發表 查看引用來源

你今晚飲2支好啦!:smile_o06:
我飲左一支咋喎
姐係仲有一支可以飲:smile_03:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-31 11:58 PM 發表 查看引用來源

都唔係呀!大家傾傾下就多野傾啦!:smile_o10::smile_o10:
我都希望啦~~:smile_o12:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-31 11:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 我已經好小心..不過都有傷:smile_o16:
:smile_41::smile_41:傷咩呀!唔好咁啦!乖d 啦!:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-31 11:56 PM 發表 查看引用來源

佢又真係幾大嫁喎:smile_03: (不過唔係講緊壓力):smile_03: :smile_55:
我唔知喎......我都未見過佢

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-31 11:59 PM 發表 查看引用來源

但我想飲多d丫:smile_13:
聽話啦!
比你飲多支,你聽晚又點呀!乖乖地啦!
yy同我都會好擔心!:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-31 11:58 PM 發表 查看引用來源

你唔好比我見到你[十成功力:smile_o02: ]
感我生日果日咪死:smile_o04: :smile_o04:
女俠放過我啦:smile_o06:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-31 11:59 PM 發表 查看引用來源

我飲左一支咋喎
姐係仲有一支可以飲:smile_03:
你唔同,你係仔,飲死都唔理你呀!:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆