上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第36回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-19 02:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16: 咁我減肥計劃咪無望~:smile_o08:
我呢幾日都實行緊

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:51 PM 發表 查看引用來源

係架...我個人比較直率! 雖然我都有溫柔既一面:smile_o05:
我地一定會好夾

引用:
原帖由 sansun654 於 19/8/2009 14:49 發表 查看引用來源
:smile_o10: 係真唔係先
你唔信無計! 姐姐唔騙人既! :smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 02:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 加油..QQ....我有冇飯食睇你啦~
有飯齊齊食

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:54 PM 發表 查看引用來源

我個人就係咁架啦...個口快過個腦...但係我知衰既:smile_o06:
改啦  

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-19 02:52 PM 發表 查看引用來源

新羅堡~:smile_o01:
美麗華???

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:53 PM 發表 查看引用來源

但我唔能夠成日出去玩呀:smile_13:
你係出黎訓練人,唔係叫你玩呀~:smile_o01:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:54 PM 發表 查看引用來源

我個人就係咁架啦...個口快過個腦...但係我知衰既:smile_o06:
:smile_o13: 無所謂架..我地呢度好自由~~~下次D SOR可以唔洗講架..你睇令仔心..佢係度都係甘爆粗啦~~無關係架~:smile_o05:

引用:
原帖由 心大人 於 19/8/2009 14:50 發表 查看引用來源

咁樣先係真性情麻..洗咩唔好意思即:smile_40:
你條仆街,成撚日都要搞到我係咁,屌,我好溫柔架嘛!不過唔係對住你囉!!!!!!:smile_o02:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 02:53 PM 發表 查看引用來源
所以我而家咪叫妳咪撚提囉..仆街..:smile_44:
今日我想你吊下我, 所以我先係咁提

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆