上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 02:54 PM 發表 查看引用來源

去下火囖, 心大人你睇唔到咩:smile_o01:  
飲涼茶囉仆街..

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 02:54 PM 發表 查看引用來源

聽日玩滴立
要唔要蒙眼架:smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 02:56 PM 發表 查看引用來源

咦....都好喎, 還樹要搵人下火:smile_o01:
我屋企有冰..有雪條..有汽水...之前有雪糕..早2日比我食哂..未入貨...
有凍水沖涼..有冷氣..有風扇....
應該可以幫到你下火:smile_o11:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 02:56 PM 發表 查看引用來源
飲涼茶囉仆街..
哦.....................你又講粗口閙我

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 14:57 發表 查看引用來源

要唔要蒙眼架:smile_13:
哈哈...要呀...痴埋膠紙封你把口

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 02:58 PM 發表 查看引用來源

哦.....................你又講粗口閙我
我...我....忍唔住咋麻..唔係鬧妳丫..原諒我啦:smile_40:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-8-13 02:58 PM 發表 查看引用來源

我屋企有冰..有雪條..有汽水...之前有雪糕..早2日比我食哂..未入貨...
有凍水沖涼..有冷氣..有風扇....
應該可以幫到你下火:smile_o11:
咁...你屋企真係好涼喎:smile_35: , 咁我會唔會凍親病病架:smile_13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 02:59 PM 發表 查看引用來源
我...我....忍唔住咋麻..唔係鬧妳丫..原諒我啦:smile_40:
算啦, 還樹小紅都比左一格大師兄用黎講粗口,:smile_19:
佢話你重勁過佢, 咁我就比二格你,
唔該你可以用畢生既粗口填滿去啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 03:02 PM 發表 查看引用來源

算啦, 還樹小紅都比左一格大師兄用黎講粗口,:smile_19:
佢話你重勁過佢, 咁我就比二格你,
唔該你可以用畢生既粗口填滿去啦
邊個係一格師兄呀:smile_14:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 02:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈...要呀...痴埋膠紙封你把口
咁我咪唔可以嗌囖:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆