上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.6k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:15 PM 發表 查看引用來源

唔係呱............咁大膽
因住比辣椒仔辣死
咪就係    你終於唔  係   個個帖回一樣野   啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:19 PM 發表 查看引用來源

我邊有   我最多係辣死人   之馬:smile_30::smile_30:
最幣實情係又酸又辣,
吾死都重傷呢:smile_38:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:18 PM 發表 查看引用來源

刻意增高
咁咪個個女仔好似倒模咁lor:smile_46:
係呢.........妳隻佬有無話妳個身 or 對腳有辣椒味呀:smile_41:
佢話    晚晚訓教   冇左我啲味  唔得就   有:smile_40:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:17 PM 發表 查看引用來源

哈哈   唔驚wor    冇人認得  你既    我諗

係房入面扮忙   唔通   你係   

會唔會我同你係同事咖
吾係呱,,,,,,,,,,,,,
我一陣出去逐個女仔由高處睇下個頭先:smile_27:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 02:59 AM 發表 查看引用來源
以下的內容係真人真事,但我文筆差可能有d悶, 希望大家吾好插得咁大力啦

我係一個已經離婚三年的中年男人,自從前妻走左之後,
我一直都吾敢再去正式追求任何女仔, 亦吾敢再去對任何女仔認真,
過去三年裡面,  ...
真係咩都唔使講啦......

打咁多字.........一定要撐呀.....:smile_o12:

慢慢睇先..:smile_o06:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:20 PM 發表 查看引用來源

邊有咁 "橋" 呀
死口吾認 lor:smile_44:
一於話佢知, 如有雷同.....實屬巧合:smile_30:
哈 哈   女人啲   直覺好靈咖     哈哈

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:21 PM 發表 查看引用來源

咪就係    你終於唔  係   個個帖回一樣野   啦:smile_30::smile_30:
妳咁公開篤爆..............仲敢咩

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:22 PM 發表 查看引用來源

最幣實情係又酸又辣,
吾死都重傷呢:smile_38:
邊係   呢   哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-17 04:25 PM 發表 查看引用來源

真係咩都唔使講啦......

打咁多字.........一定要撐呀.....:smile_o12:

慢慢睇先..:smile_o06:
辛苦晒...............多謝

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:25 PM 發表 查看引用來源

吾係呱,,,,,,,,,,,,,
我一陣出去逐個女仔由高處睇下個頭先:smile_27:
你小心啲  丫   

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆