上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[134]

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-15 03:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 家下係你唔信我咋啵...我無話唔信你:smile_34:
係架咩.............又睇下你點, 一陣4點幾又上嚟, 點計呀:smile_o10:

知唔知花花去左冰:smile_41:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-15 03:54 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈.........以為飛來艷福........原來係禍
唔係你估...........紅顏禍水:smile_o15:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-15 03:59 PM 發表 查看引用來源
係架咩.............又睇下你點, 一陣4點幾又上嚟, 點計呀:smile_o10:
:smile_45: 唔上黎...至多手提上msn同埋fb咋嘛

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-15 03:59 PM 發表 查看引用來源
知唔知花花去左冰:smile_41:
花拉豬........去左搵豐豐呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-15 04:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 唔上黎...至多手提上msn同埋fb咋嘛
我實知你龍野:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-15 03:59 PM 發表 查看引用來源
但好味喎
我小食杯面...食福面多

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-15 03:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 點解得番三個半架:smile_24:
費事打爛1000蚊紙

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-15 04:02 PM 發表 查看引用來源
我實知你龍野:smile_30: :smile_30:
夠鐘走鬼做野........晏d傾:smile_43:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-15 03:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 我都唔係d貢既人....但係你發生乜樹呀....:smile_13:
你真係好:smile_o08:
不驚怕一日被誰連累
只恐怕它日會悔恨難追
輪胎軌跡 輾不開過去 還是死生相隨
獨處冷雨裡唏噓 看誰快累
撕不破的累 看面前崎嶇
不想怨生命似爛泥濘堆
難得當中 找到一個妳 無言誓死相隨
但瞬間破碎風裡 沒法追................:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆