上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異狗耳

收藏  |  訂閱
744  4.8k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-28 11:42 PM 發表

咁都好ge....li 掛成日見你地吹到咁夜...好似唔洗訓咁:smile_39:
嗯....我好掛字佢...:smile_13:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-28 11:44 PM 發表 查看引用來源

咁冇睇啦wor:smile_41: ....不過唔怕啦...你做官咁多假...睇完返假咪得囉
要10點倒11點訓一覺先起身睇睇完再訓先頂得住

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-28 11:44 PM 發表

城         :smile_40:
薰   

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-28 11:37 PM 發表

禾茅扮樹呀....去左白白呀:smile_38:
浸咁耐﹐因字浸到霉呀:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-28 11:48 PM 發表 查看引用來源

嗯....我好掛字佢...:smile_13:
唔緊要啦...都有禾地陪你ma:smile_13: ....佢累緊係要抖吓啦

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-28 11:38 PM 發表
點會唔明做又36唔做又36
我以為你淨係會...唔做又36咋 :smile_30:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-28 11:46 PM 發表

又要開夜車嗎     :smile_13:
我冇乜心機做...自從尋日同老細review左d野....心情其實有少少怪怪地咁..:smile_13:
不過...我好快冇事架喇..唸下野咁....
今晚...唔想開咩夜車喇.....有壓力...:smile_13:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-28 11:48 PM 發表 查看引用來源
要10點倒11點訓一覺先起身睇睇完再訓先頂得住
咁都ok 啦....不過起身時咪一樣on dog dog:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-28 11:46 PM 發表 查看引用來源

你掛住刨刨.....

d馬經姐
要度橋得到馬女嘅芳心

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-28 11:40 PM 發表

個會計話禾唔夠勤力....成日都唔出糧俾禾呀
乜你茅話比會計部知你係董仕唔洗做既咩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆