上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐漆

收藏  |  訂閱
748  5.0k

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 09:33 AM 發表 查看引用來源
落雨.....:smile_27: 你仲未去飲茶既:smile_41: :smile_30:
我呢邊都落緊:smile_27: 阿娘未起身:smile_44: 11點幾至去飲

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-19 09:33 AM 發表 查看引用來源

禾都要閃開陣先~~:smile_43: :smile_43:
88一陣見

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 09:45 AM 發表 查看引用來源
88一陣見
你叫佢閃完快d返啦:smile_30:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 09:45 AM 發表 查看引用來源
我呢邊都落緊:smile_27: 阿娘未起身:smile_44: 11點幾至去飲
通常阿媽果d好早起身架...:smile_13:
11點幾唔係早茶貴d架喎....:smile_27:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 09:34 AM 發表 查看引用來源
我都知我俾人插架啦..唔該幫我低調d:smile_27:
你唔水驚我哋尋日見到有條友仲黑人僧過你 果條友話自己襟親錢都襟幾千蚊即刻嘢起公奮呀 :smile_30:  不過你都要低調D

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 09:46 AM 發表 查看引用來源
你叫佢閃完快d返啦:smile_30:
你叫都一樣啦

咁早呀你地:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 09:48 AM 發表 查看引用來源
通常阿媽果d好早起身架...:smile_13:
11點幾唔係早茶貴d架喎....:smile_27:
通常10到起身 平時11點前平D星期日好似冇

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-19 09:54 AM 發表 查看引用來源
咁早呀你地:smile_38: :smile_38:
mor mor 山寨夫人 我今日早更

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 09:52 AM 發表 查看引用來源
你唔水驚我哋尋日見到有條友仲黑人僧過你 果條友話自己襟親錢都襟幾千蚊即刻嘢起公奮呀 :smile_30:  不過你都要低調D
下....咁都公奮呀...襟機襟幾千蚊好多人都係咁啦...你唔好同我講果個係你呀:smile_41: :smile_30:
睇黎我要淡出........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆