上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.1k

引用:
原帖由 kcumk 於 2009-4-16 10:28 PM 發表 查看引用來源
我從未沉過!!

未沉過!!!!!!
點解你唔沈既???分享吓你的想法...

啱啱識咗個DJ,有少少冲動想沉!!
而家十五十六都唔知點好!!

引用:
原帖由 larryhcw 於 2009-4-17 08:21 PM 發表 查看引用來源
啱啱識咗個DJ,有少少冲動想沉!!
而家十五十六都唔知點好!!
let go to chase her first and then understand her background.

回覆 123# 的帖子

啱啱識咗無耐就同我講部电話壞壞地!
但又無叫我送,都唔知佢有冇目的!!

回覆 124# 的帖子

of course that she wants you give a new cell phone to her but she didn't tell you directly. testing your feed back.

引用:
原帖由 larryhcw 於 2009-4-18 12:34 AM 發表 查看引用來源
啱啱識咗無耐就同我講部电話壞壞地!
但又無叫我送,都唔知佢有冇目的!!
電話壞壞地...我都聽唔少...舊橋...:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-17 09:50 AM 發表

點解你唔沈既???分享吓你的想法...
Ching! 我都有個小story...
我之前有條女糸K女 ,但系我弟一次見佢吾糸在仁K, 而糸我個friend 帶條女出來, 而個friend條女又帶埋個姊妹出來. 咁就識左.
之後有日去左佢上班的K場叫佢坐我枱, 佢系東北人而我覺得佢真系爆索 (各花入各眼la). 嗰晚之後我地開始連絡, 因為我住大陸所以可以成日見,每星期1,2次咁, 每次都系佢來找我的(工都吾返),  行下街食飯去下公園遊樂場咁之後例牌酒店on...

我一直都無買過任可野比佢, 亦無比錢佢, 佢亦無問過我要錢,  行街食飯洗費就一定系我出. 其實同佢起一齊真糸身心都滿足晒. 身理上吾洗解釋, 心理上因為拖住佢出街真糸好有自豪感, 同埋佢都算溫柔體貼嗰隻又會問下你返工点樣.

佢好少講佢上班d嘢又或者姊妺D野, 淨系有時出到黎伸兩句話尋晚比D客灌酒好辛苦 or mami 吊柒佢吾返工要罰錢......其實有時見到佢出來個樣真系好疲累明顯尋晚糸醉左, 我個心會有D唔知点形容既難受.....

呢段關系維持左約1年, 直到有一次佢特然失左踪成個星期sms call 爆都揾吾到人, 有日佢打比我話佢要比錢屋企, 我已經知道佢想問我攞. 我當時好能似長毛甘勇同佢話 ""我比你"", 佢話想要6万蚊...我比左佢.

之後大家好似無野發生過咁在一起, 照舊見面, 佢亦無再問我要錢...但糸我好快就開始疏遠佢, 佢有問我點解小揾佢...之後佢亦知道大家緣盡.

糸呢段時間入面我自已都吾知我地有無愛情? 又或者係情呂? 叫我忙記佢嘅身份職業? 我覺得我自已再甘同佢一齊又點? 無結果的!! 要洗錢嗎? 洗錢又不多且而我又系自原嘅...而佢又洗吾洗plan足成年來呃我6万蚊? 太多太多我控制吾到亦估吾到嘅野, 所以我決定吾玩...因為太多認真只有越苦...

我吾知以上算吾算沉船, 但我以後決不再做!!

引用:
原帖由 kcumk 於 2009-4-18 15:45 發表 查看引用來源

我之前有條女糸K女 ,但系我弟一次見佢吾糸在仁K, 而糸我個friend 帶條女出來, 而個friend條女又帶埋個姊妹出來. 咁就識左.
之後有日去左佢上班的K場叫佢坐我枱, 佢系東北人而 ...
直頭係啦,沉到落太平洋:smile_30:

引用:
原帖由 kcumk 於 2009-4-18 03:45 PM 發表 查看引用來源

之後有日去左佢上班的K場叫佢坐我枱, 佢系東北人而 ...
你應該幫條女不要做K. 幫條女 upgade 認識個 richman and get $$$ for you :smile_04:

六皮嘢一年多,唔算貴㗎啦!:smile_35:

衹不過係一次過比還是係分開十二個月比嘅分別!:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆