上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round252

收藏  |  訂閱
738  3.8k

午安呀~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-3-21 03:06 PM 發表 查看引用來源

我唔想佢黎搵我,我怕鬼:smile_40:
你時運高咪睇佢唔到囉.....又或者你陽氣盛佢做鬼都唔會夠膽搵你架.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 大隻雞 於 2009-3-21 03:09 PM 發表 查看引用來源
午安呀~~:smile_30: :smile_30:
你咪就係大隻雞/講....:smile_30: :smile_30: 午安呀

點解呢度唔啱我呀 ?:smile_39:

我灰哥兒好悶好寂寞呀 冇世藝...

係喎 你地係咪第一次見我咋 ? 我係funnyboypat2呀 !:smile_38:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-3-21 03:15 PM 發表 查看引用來源
點解呢度唔啱我呀 ?:smile_39:

我灰哥兒好悶好寂寞呀 冇世藝...

係喎 你地係咪第一次見我咋 ? 我係funnyboypat2呀 !:smile_38:
你好呀.....nice to meet you!!!

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-21 03:13 PM 發表 查看引用來源
你時運高咪睇佢唔到囉.....又或者你陽氣盛佢做鬼都唔會夠膽搵你架.....:smile_30: :smile_30:
我好黑仔家:smile_39:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-21 03:16 PM 發表 查看引用來源
你好呀.....nice to meet you!!!
nice to meet u!!!!

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-3-21 03:19 PM 發表 查看引用來源

我好黑仔家:smile_39:
:smile_30: :smile_30: 有幾黑仔先....黑仔唔等於時運低喎....兩樣野黎架

有冇去過鴻星 食 $680 4位用嗰個 又有龍蝦同翅 既餐呀 ? 好正呀

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-21 03:22 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 有幾黑仔先....黑仔唔等於時運低喎....兩樣野黎架
冇分別:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆