上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

睇黎樓主巳經放開 放開所有 拉啵

睇晒,等緊你呀

引用:
原帖由 Room1 於 2008-12-15 05:52 PM 發表 查看引用來源
睇晒,等緊你呀
等緊我的咩呢?.?

我睇晒啦~好感人~不過又帶點無奈~

比我係你會死追爛追~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-15 08:28 PM 發表 查看引用來源
我睇晒啦~好感人~不過又帶點無奈~

比我係你會死追爛追~
女仔唔係好怕煩架咩....死追爛追只會令佢更加討厭我.........其實我有試過爭取......不過之後佢開始避我都無辨法!:smile_19:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 08:43 PM 發表 查看引用來源

女仔唔係好怕煩架咩....死追爛追只會令佢更加討厭我.........其實我有試過爭取......不過之後佢開始避我都無辨法!:smile_19:
可能我確定左鐘意0既人都鐘意我會比較主動,
(如果唔confirm對方一定係一d都唔知我鐘意佢,我暗戀男友兩年他都唔知,
因為我要有差唔多90%肯定至會出手,一出手就好狼 )
回想當初我男友在msn講左一d事,跟住我打蛇隨棍上,又好明顯咁買野比佢,
佢feel到我好鐘意佢至係埋一齊,所以我至會話如果我係你會死追爛追,
但緣份0既野無得強求,假使你已盡一切努力都唔能夠一齊,
放手未嘗唔係一件好事黎,愛他是知道他開心幸福就夠了!!!

多情兄希望你早日搵到個有情人啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-15 09:20 PM 發表 查看引用來源

可能我確定左鐘意0既人都鐘意我會比較主動,
(如果唔confirm對方一定係一d都唔知我鐘意佢,我暗戀男友兩年他都唔知,
因為我要有差唔多90%肯定至會出手,一出手就好狼 )
回想當初我男友在msn講左一d事,跟住我打 ...
係架愛一個人知到佢開心幸福已經好好............

其實呢幾年我都有同人拍拖.......O岩O岩個EX GF 就拍左3年.........但最後都要分手.........今年要LONELY X'MAS......TOO BAD

真係好想快D有拖拍CCCC....

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 09:33 PM 發表 查看引用來源

係架愛一個人知到佢開心幸福已經好好............

其實呢幾年我都有同人拍拖.......O岩O岩個EX GF 就拍左3年.........但最後都要分手.........今年要LONELY X'MAS......TOO BAD

真係好想快D有拖拍CCCC.... ...
唔洗可惜0既,無論係埋一齊幾多年,無緣份就要散,相反真正有緣0既,最後都會結伴同行......
拍拖呢D野唔洗咁急慢慢睇清楚先......

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-15 09:56 PM 發表 查看引用來源

唔洗可惜0既,無論係埋一齊幾多年,無緣份就要散,相反真正有緣0既,最後都會結伴同行......
拍拖呢D野唔洗咁急慢慢睇清楚先......
我以前同女朋友一齊住.........呢家好悶/.\~~一係就晚晚出去玩....唔係訓唔到...勁悶呀!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 10:19 PM 發表 查看引用來源

我以前同女朋友一齊住.........呢家好悶/.\~~一係就晚晚出去玩....唔係訓唔到...勁悶呀!
搵第2啲野分散下注意啦~如做運動,上網打機,打PSP....都OK呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆