上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

Good morning everyone !

want more interesting stories ? let's share !

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

----------------------------
個個一定唔係佢本人....我肯定...!
唔係我本人,咁係邊個呢
引用:
原帖由 無聊又一晚 於 2008-12-6 07:09 PM 發表 查看引用來源
edenangela
邊個揸機映
映得麻麻
自拍?唔掂
下次搵我幫你
foc包你滿意
尋日我link埋d相就出街,冇同你地講啫
用手機影係冇咁靚la, 不過夠用啦

咩技巧效果都其次.
最緊要係相入面個S形真係好靚!!!.. 極夠用添啦
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

唔係我本人,咁係邊個呢

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 01:38 PM 發表 查看引用來源
今日得閑, 係度開壇, 講故事.

每個男人, 一生中, 都有好多女人. (點都唔只得一個.! )

依家記得既, 印象深刻既有以下.... 有機會....慢慢講, 與大家分享下.

1) Rebecca, 2) Zoe; 3) Sue, 4) Ivy; 5) Christi ...
唔計睇av...我到而家都只係得兩個...................

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

唔係我本人,咁係邊個呢

-------------------------------------------------------
咁太可惜, 我琴日睇唔到....平時見你張相...好似某個明星相....女"Rain " ?

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-7 11:27 AM 發表 查看引用來源

唔計睇av...我到而家都只係得兩個...................
---------------------------------------------------------
AV  女點計? 你有同佢地做咩 ?

回覆 124# 的帖子

因你你仲好後生.....經驗少...

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-7 11:28 AM 發表 查看引用來源

-------------------------------------------------------
咁太可惜, 我琴日睇唔到....平時見你張相...好似某個明星相....女"Rain " ?
平時邊張相?
引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-7 11:25 AM 發表 查看引用來源
咩技巧效果都其次.
最緊要係相入面個S形真係好靚!!!.. 極夠用添啦
會有咩用????

回覆 128# 的帖子

Angela, 你似家多左個新名....就係"上海妹"了...!!!

個形夠S可以做出強烈既擺動作用.:smile_46:
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 11:31 AM 發表 查看引用來源

平時邊張相?

會有咩用????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆