上一頁下一頁
發新話題

招募 1101 (禮拜六)東莞 學生 數名

收藏  |  訂閱
208  7.9k

引用:
原帖由 大衛84香港 於 2008-10-30 02:25 PM 發表 查看引用來源

我無扮野喎
無扮野你知樓主係邊個咩,做乜認大胃做契哥

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-30 01:50 PM 發表
點樣報名:smile_41: :smile_41:

我有D興趣WOR:smile_40:

上次同班廠佬去CP以外既高級場(過夜2-3K),D女既質素係直追GZ國會。
洗物急, 就黎夠分

絕對同意, cp已走下坡, 周邊十個八個鎮, 個個都有特色, GZ雖好......奈何價錢......配套雖齊.....奈何未至百花齊放:smile_04:

引用:
原帖由 大衛84香港 於 2008-10-30 02:21 PM 發表
記得預埋我個份:smile_38:
又多個識貨既老細

引用:
原帖由 敬請自律2 於 2008-10-30 02:21 PM 發表

睇吓你拎頭個樣,似做啊邊個邊個:smile_44:
咪埋眼你都認得出:smile_14: :smile_44:

咁好玩.....睇完都開心到笑左出黎:smile_30:

引用:
原帖由 ERICYUEN_629 於 2008-10-30 12:32 PM 發表
呢d 團...........問銀行借$$$都要去啦
無估錯, 呢位老細應該係做開大買賣既, 咁有投資遠見

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-10-30 03:09 PM 發表
咁好玩.....睇完都開心到笑左出黎:smile_30:
值回票價呢:smile_04: , 未出發都可以令老細你先興奮, 跟本老師去威, 驚你唔捨得返黎

引用:
原帖由 hilldog 於 2008-10-30 10:42 AM 發表
好抵小,1萬人仔應該夠,去ga 兄弟恭喜你,你真偉大.......
呢位老細既價值觀就值得我地學習啦

肯攞皮零野出黎玩既老細, 俾老師我賺三兩千, 好閒事, 岩玩既, 貼士都唔只啦係咪.
打開門口做生意, 我喺有錢人既袋度搵錢, 有買有賣, 好公道呀.

點都好過d大種乞兒, 平時鍾意扮"D台老師", d客得嗰千零蚊出黎玩, 佢都要抽返三兩百, 仲要將貨就價:smile_39:

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-10-29 07:04 PM 發表
日期 : 標題寫咗

地點 : 東莞某鎮某高級大場, 就係唔去cp, 當日喺皇崗收錢後通知

囡價 : 坐$500(齋坐唔小不如唔去) / 1獲$1000(一心去玩, 執得嗰一獲, 留喺屋企打飛機啦) / 過夜$3000 ...
花兄~~開團報名:smile_38::smile_38::smile_38:

正呀,我想去PM我:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆