上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  68.9k

引用:
原帖由 Olymplc2008 於 2008-9-11 03:02 PM 發表 查看引用來源

sorry ,:smile_38:
同我講有乜用,D 【江湖規矩,】【國家規定,】
又唔係我定,我只不過遵守,灌水都扣50分啦
sorry基本要有90分誠意,你估考試?求求其60分就合格
仲嬉皮笑臉

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-11 03:08 PM 發表 查看引用來源
我仲以為癲狗係樓主,原來濟癲先係樓主
一樣都係癲

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 02:48 PM 發表 查看引用來源

乜柒都問我,唔腩駛做,叫你去又唔去:smile_38:
360咪法拉里新款:smile_45:  
佢邊鍾意同我玩丫:smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 03:11 PM 發表 查看引用來源

同我講有乜用,D 【江湖規矩,】【國家規定,】
又唔係我定,我只不過遵守,灌水都扣50分啦
sorry基本要有90分誠意,你估考試?求求其60分就合格
仲嬉皮笑臉
誠意,有機會請你食快飯,真係唔清楚...

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 14:41 發表 查看引用來源
你個晚就爽死啦:smile_30:  
我都唔知係咪簡錯女 條女一座落黎就比佢抽水 (我冇講大話架 King 哥睇到晒):smile_34:
之後條女好似係車輪王上身係咁車我:smile_38:  我為有反擊唔係既話好似我座台唔係佢座台囉:smile_13:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 03:13 PM 發表 查看引用來源
佢邊鍾意同我玩丫:smile_45:  
大把機會.........

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 03:01 PM 發表 查看引用來源

咩野老手,江湖規矩,唔講名,唔唱衰,
我有無 Post 劣評團長個名同個場出黎呀,你唔係"老手扮唔知"
大佬講得有道理,幾時我帶細佬去玩呀

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 03:15 PM 發表 查看引用來源

我都唔知係咪簡錯女 條女一座落黎就比佢抽水 (我冇講大話架 King 哥睇到晒)
之後條女好似係車輪王上身係咁車我:smile_38:  我為有反擊唔係既話好似我座台唔係佢座台囉:smile_13:
大衛上身咁大鑊
不過你咁講有D似係度哂命:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2009 於 2008-9-11 03:18 PM 發表 查看引用來源
佢細佬次次都有跟住去玩架

引用:
原帖由 頂李個費2009 於 2008-9-11 03:18 PM 發表 查看引用來源
7呀,究竟大佬定細佬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆