上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-17 12:17 PM 發表
YES !   

咁想問下你女朋友係咩 CUP 呀?

睇黎呢個女助手做得最o岩既就係拍o岩碼頭喎 ~~

no update yet, when you come back? waiting for your update,

早晨 ! 各位街坊 !

對唔住 ! 因今早小弟工務繁忙,所以晏小小才會UPDATE大家 ! :smile_38:

見諒 !

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-19 10:26 AM 發表
早晨 ! 各位街坊 !

對唔住 ! 因今早小弟工務繁忙,所以晏小小才會UPDATE大家 ! :smile_38:

見諒 !
支持。。。。。。。。。。支持:smile_38:等你

very good.......support you!!!

各位 : 謝謝你們為四川死難者默哀3分鐘 ! :') :') :')

一方有難,八方支援,捐錢幫人,任何途徑 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

Update 19 May 2008

星期六,由於有突發事件,所以上左去東莞長安 ! (唔記得左順便去探阿花添!)

到左晚上8點幾,搞番掂晒 ! (好彩,係一D技術性問題,個客都唔知我搞乜,任我求其UP過關 !)
e ! 見時間尚早,咪CALL老板睇下佢死左返香港未? 點知佢話依家係常平,一條友唱緊K ! e ! 有得玩,我話我依家係長安過黎,9個字後見 ! 叫定女唔該 !

9點幾,到達案發現場,D女麻麻 ! 叫媽咪再帶,第二輪有個OK D 喎,即刻叫女女SIT DOWN,跟住女女自己介紹,話佢自己係四川人,e ! 我今晚一定要捐精鎮災先得 ! 老板成晚依依哦哦,問我點處理喎......我話星期一比答案你,依家咪煩...... ! 飲到兩點幾,醉醉地,返房鎮災 !
女女幾得意,怕怕羞羞,毛毛小小,窿窿紮紮,波波岩岩好 !
BUT因為窿窿紮得滯,搞左好耐先插得入,不過好好FEEL ! 幾野就捐左好多精比呢位四川同胞 !
訓左幾個鐘,我隻手又開始唔多規矩,係感撩佢個小窿窿同埋楂波 ! 撩左十零分鐘,佢開始依依哦哦(呻吟),我緊唔比佢停幫佢食撻啦......過左一陣間,插入 ! BUT仲緊個第一次既 ? WHY ? 唔理LU見佢個樣好鬼ENJOY感,咪加多兩錢肉緊......好爽呀 !

第二朝/星期日,除左捐精之外仲捐埋錢添 ! 一千人仔,送左女女走 !
8點幾,CALL老板問佢走未 ? 佢話琴晚搏得好盡,要訓晏D ! 問我等唔等 ? 我話 : 唔等LU,自己走先......

返到香港,CALL GF,話比佢聽琴晚做通霄,今日好累(HE HE)......今日唔會搵佢,同埋聽日要罰......NO OBJECTION ! 跟住我就返左自己屋企,訓覺......

今日/星期一,認認真真比個教訓GF ! 所以我叫左HR出左封信比佢,燉佢東菰三個月,同埋唔準佢跟OVERSEAS CASE,只可以跟LOCAL CASE,再做錯野就"殺無赧" ! 佢扁晒咀,我話:下次老板出手,你仲大鑊......

依家佢係度做到一頭煙,我就好得閒 HE HE ! ......出REPORT !

support

又有新嘢睇!不過今次應該出去內地夜游版~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆