上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  64.9k

引用:
原帖由 hc8760 於 2017-4-4 08:23 AM 發表 查看引用來源

你都鐘意另一半多啲搵你嫁?我都係,冇咩安全感
鐘意, 有邊個會唔鐘意喎:smile_13:
無安全感既寶寶 生活其實唔係咁易, 最鐘意著D有袋既外套, 雙手可以放入去, 即刻有返晒安全感:smile_40:

引用:
原帖由 山頂既朋友~~~ 於 2017-4-4 11:33 AM 發表 查看引用來源

咁你想要d咩人先
好難答你架喎, 岩FEEL就已經爭好遠:smile_38:
又唔係要靚仔(利申:我都唔係靚女):smile_38:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-4 11:54 PM 發表 查看引用來源

鐘意, 有邊個會唔鐘意喎:smile_13:
無安全感既寶寶 生活其實唔係咁易, 最鐘意著D有袋既外套, 雙手可以放入去, 即刻有返晒安全感:smile_40:
傻妹,拖到你實一實咁咪唔洗著外套嚕

引用:
原帖由 hc8760 於 2017-4-4 11:55 PM 發表 查看引用來源

傻妹,拖到你實一實咁咪唔洗著外套嚕
呢樣你又岩, 以前好鐘意佢拖實我, 拖實個感覺比其他野來得更實在:smile_44:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-4 11:57 PM 發表 查看引用來源

呢樣你又岩, 以前好鐘意佢拖實我, 拖實個感覺比其他野來得更實在:smile_44:
當然,講咩都係假,行動最實際,講可以講到天花龍鳳,但可能一樣都做唔到

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-4 00:13 發表 查看引用來源

我清楚知道自己好硬頸:smile_15:
你條頸真係咁硬?:smile_41揸住你個頭嘗試扭中)

引用:
原帖由 hc8760 於 2017-4-5 12:00 AM 發表 查看引用來源

當然,講咩都係假,行動最實際,講可以講到天花龍鳳,但可能一樣都做唔到
好多男人都係咁架啦, 已經唔會再驚訝:smile_38:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-5 10:48 AM 發表 查看引用來源

你條頸真係咁硬?:smile_41揸住你個頭嘗試扭中)
硬架, 比人啪頸響個幾下都不知幾舒服:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-5 16:20 發表 查看引用來源

硬架, 比人啪頸響個幾下都不知幾舒服:smile_40:
"比人啪頸"...聽落咁...SM既...:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

"比人啪頸"...聽落咁...SM既...:smile_30:
唔係呀, 啪骨好舒服:smile_44:
不過要搵D好手勢同埋有學過既, 啪腰都好舒服:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆