上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.(2)

收藏  |  訂閱
789  15.8k

6:00
我呢邊OK啦...琴晚個客同我講,個"蘇"砌得好正,佢地接到好多Order:smile_35:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 11:56 AM 發表 查看引用來源
咁早?你果面半夜wor........一切順利嗎森叔,香港開始凍啦都....

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 12:57 AM 發表 查看引用來源
他很溫柔但帶啜勁的吻我雙乳,呀..呵...他的鬚根,刺激到嬌嫩乳頭皮膚,一點痛,又帶男性征服感的進攻,躺臥在床上的我被用把口吸啜得依依呵呵地扭動身軀,下體開始濕起來,他沿著小肚下滑,我按著我的白色喱士花邊內褲,問他 ...
你就 happy 喇!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-12 11:58 AM 發表 查看引用來源
到我病了!真的成身散嗮!
我地全部比人落左毒...:smile_o16:...咁pk一定係俄羅斯黑手黨
引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-12 07:38 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=306214500&ptid=15704124][/url]
你又呃我了...
點幾又同我講差唔多訓....
原來成三點都仲向度...............
唔睬你~~
肥..肥...波..我....我.........我...

源吉林茶
引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-12 11:58 AM 發表 查看引用來源
到我病了!真的成身散嗮!

嘩.....
jenny...jimmy叔..rex..基斯..早呀..
大家繼續努力:smile_o13:

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-12 12:00 PM 發表 查看引用來源
6:00
我呢邊OK啦...琴晚個客同我講,個"蘇"砌得好正,佢地接到好多Order:smile_35:

佢地砌"蘇",叫得大家去...好難唔正..

你地唔係比人落"降頭":smile_45:
個個晚晚夜一夜先訓,第二朝一早要起身番工...放工又去蒲陣先番歸:smile_45:
醉醉地,成身汗,又話去沖涼...鬼唔病咩:smile_27:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 12:03 PM 發表 查看引用來源

我地全部比人落左毒...:smile_o16:...咁pk一定係俄羅斯黑手黨

肥..肥...波..我....我.........我...

總之又搞掂...已經Book左出年:smile_34:...比我公司做:smile_30:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 12:11 PM 發表 查看引用來源
佢地砌"蘇",叫得大家去...好難唔正..

各位早晨

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-12 12:11 PM 發表 查看引用來源
你地唔係比人落"降頭":smile_45:
個個晚晚夜一夜先訓,第二朝一早要起身番工...放工又去蒲陣先番歸:smile_45:
醉醉地,成身汗,又話去沖涼...鬼唔病咩:smile_27:

(轉移視線)..你地聽到未呀???森叔鬧緊你地呀...成日咁夜訓,又成日飲酒....睇下幾關心你地??.有時間多謝人啦!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆