上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

唉~~唔知自己想點.....肥妹仔決定淡出discuss.....各位朋友仔再見

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 09:08 PM 發表 查看引用來源
唉~~唔知自己想點.....肥妹仔決定淡出discuss.....各位朋友仔再見
唉....唔準羅:smile_o08:

留係道陪我吹下水啦:smile_o06:

:smile_o01: 講返個日推油先~~遲D先再出呢個引誘衰佬篇下:smile_o01:

我地同姐姐吹水吹到十一點先送姐姐上的士

再同呀妹兩個走左上的士...向我地既目標進發:smile_o05:

一去到我地沖左去洗白白...

但你知啦洗白白前一定要除衫衫家啦

個日咁凍...我又著得多喎

但呀妹好勁...佢兩三下就除晒:smile_o04:

仲問我洗唔洗幫手:smile_o05:

野...唔制...所以我都用我最快既速度除埋我D衫衫

我地兩條肥豬豬...身上就得返條白雪雪既大毛巾啦:smile_o01:

野...呀妹D皮膚好滑...勁想咸濕佢:smile_o10:

當然...妹妹成日話洗唔洗我幫手沖涼:smile_o06:

我先唔制...唔習慣比女人摸....男人就習慣D:smile_46:

咁沖完涼...就換衫衫啦...但好好笑既係...唔帶BRA家喎

呀妹几勁勁...連毛巾都唔洗拎...話熱:smile_04:

哇...咁咪比人睇到個波拋下拋下:smile_53:

自問我波唔夠妹個個堅~~~挺:smile_o11:

我拿拿聲拎返條毛巾好D...:smile_o14:

出到去我地叫左兩個男技C幫我地按腳...:smile_o08:

仲之勁攪笑....到D淋巴位...呀妹就勁係道傻笑:smile_30:

我就:smile_40: 係咁咬住粒咀係咁話痛痛痛

不唔知點解又几舒服:smile_27:

而且我個個男技C好似摸高左D:smile_34: (定係我諗多左呢???)

之后我地決定做貴野~~~我做全身去死皮+通淋巴+熱石按摩+推油+唔知咩

仲之好多...... 不過我個間野好正氣既....得女人推女人家咋:smile_13: 咪諗太多丫你地!!!:smile_o11:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 09:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 講返個日推油先~~遲D先再出呢個引誘衰佬篇下:smile_o01:

我地同姐姐吹水吹到十一點先送姐姐上的士

再同呀妹兩個走左上的士...向我地既目標進發:smile_o05:

一去到我地沖左去洗白白...

但你 ...
跟住...就勁啦~~:smile_o05:

我同妹一入房...就急不及待除衫

攪到d姐姐話...哦未得...未得唔洗除住

我同妹即笑...e 一聲笑左出黎:smile_o13:

之后就一齊話...遲早都要除...除左先羅:smile_o01:

咁佢地拿拿聲拎條毛巾想幫我地阻住我地大家既事業線(視線):smile_o11:

我地又係話怕咩...我地都有啦唔洗啦

之后我地訓左係床...等佢地服侍我地啦:smile_o10:

係訓左係床道我...偷偷地望左妹妹十几眼波波:smile_o11:  

野...:smile_o05: 望到人鬼死咁唔好意思....哈...咩樣就唔講你地知啦

之后係咁比人磨啦摸啦推啦按啦(你地唔好諗太多先得家:smile_o01: )

係比人用去死皮個d膏磨 同 摸丫....推當然係推油同通淋巴啦

勁笑死....呀妹呢次笑到...收唔到聲...:smile_o12:

我估佢仲阻住其他人訓....kakkakakak:smile_o11:

仲之勁開心....可以去推油..今次仲做埋SPA:smile_o12:

最正係比人推PATPAT同背隻...(背隻係我:smile_44:  大家估到啦...有雞會約我出黎咪攪我背隻丫!!!會咬人家:smile_30: )

爽~~~同場加影...白雪雪毛巾相一粒    &  同埋爽完....沖涼後相一大粒:smile_30:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 09:14 PM 發表 查看引用來源

留個位等睇文~

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 18:46 發表 查看引用來源

邊有人要:smile_o05:
你沒人要?唔通係外星人?:smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 19:19 發表 查看引用來源
唉....心情極度低落 :smile_24: :smile_24:
男人係咪真係唔會知女人想點架:') :')
突然發生咩事..邊個攪到你咁低落?:smile_o04:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 21:14 發表 查看引用來源

我同妹一入房...就急不及待除衫

攪到d姐姐話...哦未得...未得唔洗除住

我同妹即笑...e 一聲笑左出黎:smile_o13:

之后就一齊話...遲早都要除...除左先羅:smile_o01:

...
都系你夠姊妹啦,,又識哄人又隨和!:smile_o12:
又順得人..:smile_o12:

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2011-1-10 09:25 PM 發表 查看引用來源

你沒人要?唔通係外星人?:smile_o01:
唔係外星人...係大肥豬:smile_30:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 21:33 發表 查看引用來源

唔係外星人...係大肥豬:smile_30:
各花各眼啫..都有人喜好架..有咩所謂呢!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆