上一頁下一頁
發新話題

告別

收藏  |  訂閱
201  36.5k

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-11-19 12:16 PM 發表 查看引用來源

加埋黑鞋仔先夠清純呀~
仲要扎埋馬尾呀...

短裙+馬尾既妹妹:smile_o12:

回覆 1# 的帖子

有冇係學校做ar 咁

校服雖好,但不及長腿+絲物性感...同意嗎?
haha~~而家我女人每次穿的時候也認不住和她轟轟烈烈的搞 le~haha

引用:
原帖由 evitaj2 於 2010-11-19 02:05 PM 發表 查看引用來源
校服雖好,但不及長腿+絲物性感...同意嗎?
haha~~而家我女人每次穿的時候也認不住和她轟轟烈烈的搞 le~haha
始終有人食得多絲襪都會膩架嘛﹗

:smile_39: 制服誘惑 係幾咁利害...
攪到你的bf 咁快射..

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-11-10 05:01 PM 發表 查看引用來源

我發覺,無論個男朋友係中學生又好,係出左黎做野都好,對於我著住校服同佢地玩玩,都係有一種特別既喜愛。

以前既佢地(我指出黎做野既男朋友),都好鍾意接我放學,以前我會諗佢地對我都好好,會用時間接我放學 ...
你bf 就幸福啦~
我都未試過同著校服ga玩過........
不過真係超吸引 !!:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 Sajmay 於 2010-11-19 03:41 PM 發表 查看引用來源

你bf 就幸福啦~
我都未試過同著校服ga玩過........
不過真係超吸引 !!:smile_o06: :smile_o06:
未玩過你又會覺得吸引既?

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-11-19 03:58 PM 發表 查看引用來源

未玩過你又會覺得吸引既?
有時係街見到d 吸引ga 學生妹......
個腦好易有幻想.......:smile_o10:
不過...咁耐以來...
都未遇上過一個學生妹...或可以去到買校服去玩ga gf...
so....一直都覺得校服係好吸引 ga...:smile_o06:

引用:
原帖由 Sajmay 於 2010-11-19 04:05 PM 發表 查看引用來源

有時係街見到d 吸引ga 學生妹......
個腦好易有幻想.......:smile_o10:
不過...咁耐以來...
都未遇上過一個學生妹...或可以去到買校服去玩ga gf...
so....一直都覺得校服係好吸引 ga...:smile_o06:
有目標,就去嘗試下識一個啦﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆