上一頁下一頁
發新話題

脫軌 - 我把第一次給了best friend...

收藏  |  訂閱
236  103.1k

好似以前無聊時拎起ex們的少女漫畫看一樣的故事- on9到絕頂
btw . 文筆很好

引用:
原帖由 kelvinbb1 於 2009-10-29 02:16 PM 發表 查看引用來源
好似以前無聊時拎起ex們的少女漫畫看一樣的故事- on9到絕頂
btw . 文筆很好
我成日睇少女漫畫ga喎....又唔覺on9喎~~~~:smile_o08:

引用:
原帖由 eliz_04ever 於 2009-10-28 04:07 PM 發表
Part III

再見到他… 是八日後的事. 我知道他幾天來都沒有回宿舍, 也沒有上學. 終於, 他在圖書館找到我. 那時已快要聖誕, 而Tim也快回香港了.

「Eliz.」

我一抬頭, 看見他, 一臉憔悴.

「???」

「能不 ...
本來都應動既.但睇到最後我知樓主係作梗故仔.by the way,真係傷心大概不會有理智把文章整理得甘好.

我都係大約粗略咁睇你3篇野
路係自己行既
無講點行先岩定錯
都係揀條自己覺得幸福條路
知道行錯就吾好行錯落去就得啦

加油啦~~~小妹子

this is such a pity at the end; pretty good storyline though.

I reckon if the whole passage was written in Chinese a much better repsonse would;ve been generated.

I never met one who is 100% faithful

thx for ur sharing ^^

thank you so much

引用:
原帖由 eliz_04ever 於 2009-10-28 06:25 AM 發表 查看引用來源
我把這個故事寫出來的原因... 是因為這是我最甜蜜, 卻也是最痛苦的回憶. 真的很錯. 然而人卻覺得最錯的事往往最美.大家當是一個故事就好了.

-----------------
故事背景是一年前. 香港某大學.  

---------- ...
打咁多字, 又係呢 d 契妹契上床, 及一堆貓哭老鼠的事

甚麼最甜蜜, 最痛苦的回憶, 甚麼很錯, 往往只是從不同角度的考慮及假設, 而給自己帶上一副偽善的面具而已,

又有人原諒, 又要去做, 又要去找借口, 及後再查找一些把柄, 希望可讓自己好過一些

actually, once you started the game, you don't need to say right or wrong,
anyway, thank you for sharing ~~~ :smile_40:

good good story, hope can continue

真係慘ar...

你記住要好好愛錫自己. tim變左都無辦法. 如果佢真係對你好差, 同我地講丫. 我地實支持你.

所有女仔都好重視第一次. 雖然你有呢個經歷,
但將來你心愛的人一定唔會介意的.

所以你記住唔駛諗埋一邊. 將呢個經歷當成一段回憶都幾好架.

.....

心情差就過黎聽下mp3 音樂我cut d新歌la (sell下自己先) -p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆