上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.0k

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-9 06:26 PM 發表 查看引用來源
佢為你生BB 你都咁樣 我真係想打實你:smile_o05:
怕醜仔, 唔該幫我打多佢兩穫:smile_34:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-9 08:53 PM 發表 查看引用來源

你老婆都唔體諒下你既
咁樣樓主你應該去叫雞 去出下d火
你應該係谷得耐得滯個腦傻撚左:smile_15:
反而咁樣重可以接受喎,但係就唔應該咁樣埋怨老婆囉:smile_22: :smile_22:

人生有幾多個1年:smile_o11:
生BB要幾乎用成1年時間
你老婆為左你個BB用左自己1年
你都咁樣  衰人:smile_o02:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 08:21 PM 發表 查看引用來源
冇野講啦
一食完飯返黎俾人亂插一通
眼冤,冇眼睇
你最好快d消失喺呢版添:smile_38:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-9 06:47 PM 發表 查看引用來源
   老公你唔會咁對我架呵
緊係唔會啦..我飛機都唔打丫:smile_o05:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 06:49 PM 發表 查看引用來源
個重點唔係我出去:smile_39:

而係我老婆既所作所為
你老婆個肚入面果個唔係你ga?
佢為個b好ja?佢有咩唔岩先?

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-9 07:03 PM 發表 查看引用來源
  仲所作所為:smile_38: 佢都冇話你攪大佢個肚丫:smile_38: 知唔知有幾辛苦架...唔知
返去問你媽咪....辛苦過你打飛機呀:smile_38:
講得對,絕對同意

給你𨳒到小產.........你又說老婆無用...身體唔好:smile_42:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 08:21 PM 發表 查看引用來源
冇野講啦
一食完飯返黎俾人亂插一通
眼冤,冇眼睇
你真係冥頑不靈,冇得救:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

:smile_45: 你老婆嫁著你真係前世唔收...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆