上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  532.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-7 09:38 發表 查看引用來源
歡迎師兄回歸,-返來就有更新,真係利害!😬👍
應承就要做到。而且我7:00已經返到公司,襯同事未返,啦啦聲寫我記得嘅嘢。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-7 10:05 發表 查看引用來源

應承就要做到。而且我7:00已經返到公司,襯同事未返,啦啦聲寫我記得嘅嘢。
師兄果然有信用,抵大家咁支持你!😬

點解遇到水姐後會越來越X

我知,欲知事後如何....請XXX

ching please update photo when you have time
引用:
原帖由 vin1013 於 7-8-2024 10:05 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 bendonlam 於 2024-8-7 10:10 發表 查看引用來源
點解遇到水姐後會越來越X

我知,欲知事後如何....請XXX
因為水姐床上功夫冇Athena勁,我可以忍耐啲。而且嗰排同水姐做得多,次次射2次,老實講,點血氣方剛都冇可能咁易射。
所以咪好似勁咗。

引用:
原帖由 cx829 於 2024-8-7 10:21 發表 查看引用來源
ching please update photo when you have time
Just updated last week jar wor.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-7 10:27 發表 查看引用來源

因為水姐床上功夫冇Athena勁,我可以忍耐啲。而且嗰排同水姐做得多,次次射2次,老實講,點血氣方剛都冇可能咁易射。
所以咪好似勁咗。
咁咪幾好!可以屌耐啲!水姐應該好滿意你啦,做得咁密!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-7 09:31 發表 查看引用來源
(尋晚坐夜車返到嚟,好攰。感謝呢幾日各位師兄嘅留言同支持。喺度我就一次過多謝晒。好,今日嘅update。。。)
自從嗰晚同水姐親密激戰後,我同佢嘅關係突飛猛進!甚至喺office佢對住我都突然之間「溫柔」好多。連R都開玩笑,問我 ...
唔滿意呀
睇到扯扯地就完
好冇引呀😠

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-7 09:31 發表 查看引用來源
(尋晚坐夜車返到嚟,好攰。感謝呢幾日各位師兄嘅留言同支持。喺度我就一次過多謝晒。好,今日嘅update。。。)
自從嗰晚同水姐親密激戰後,我同佢嘅關係突飛猛進!甚至喺office佢對住我都突然之間「溫柔」好多。連R都開玩笑,問我 ...
支持師兄的更新

唔夠喉呀,好似老婆唔肯俾我屌咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆