上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

[quote]原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:28 AM 發表 查看引用來源
係.........心情唔好, 你唱隻歌仔比我聽, 可以嗎:smile_o06: [/quote
願摘下千朿星光
將夢兒懸在妳窗
温暖這最美的晚上
藉著一室花香
將未來甜蜜構想
充滿如詩的晚上.......:smile_o08:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:32 AM 發表 查看引用來源
搵唔到佢...........熄左MSN, 電話:smile_o06:
妳激妳HONEY妳嗲番佢應該會無事

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:38 AM 發表 查看引用來源
佢都唔知我HONEY發生咩事:') :')
:smile_35: 雪雪直程唔知邊個係清清既HONEY啦:smile_24:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:36 AM 發表 查看引用來源
係都問利利啦............:smile_19:
:smile_45: 佢就九成話係喇:smile_30:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:36 AM 發表 查看引用來源

亞單今日過DUCK好嗎
不太差也不太好...白白先:smile_o13:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-6 12:39 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:28 AM 發表 查看引用來源
係.........心情唔好, 你唱隻歌仔比我聽, 可以嗎:smile_o06: [/quote
願摘下千朿星光
將夢兒懸在妳窗
 ...
係李國祥.........BUT唔知歌名:smile_35:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:41 AM 發表 查看引用來源

係李國祥.........BUT唔知歌名:smile_35:
摘星的晚上....白白先:smile_o13:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:40 AM 發表 查看引用來源

妳激妳HONEY妳嗲番佢應該會無事
無用架.........佢好硬頸, 話唔上來就唔上來:smile_24:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:38 AM 發表 查看引用來源
佢都唔知我HONEY發生咩事:') :')
吾知咪算囉
佢要你知就自然講架喇:smile_38:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-6 12:42 AM 發表 查看引用來源
摘星的晚上....白白先:smile_o13:
唔該........乖單

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆