上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.1k

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-6-1 07:48 PM 發表 查看引用來源

你比佢食住啦:smile_30:
我鐘意大男人架嘛, 食住係正常:smile_13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-1 08:52 PM 發表 查看引用來源

理就會理,但一齊返就唔知啦
咁咪係囉, 你都唔知啦, 咁點解唔可以比多次機會人喎:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-2 12:21 AM 發表 查看引用來源

咁咪係囉, 你都唔知啦, 咁點解唔可以比多次機會人喎:smile_13:
我唔想見到你再傷心多次:fst_008:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2/6/2017 00:18 發表 查看引用來源

我隻貴婦唔係細隻個D, 我個仔有成廿幾磅架:smile_13:
我逢星期日放假:smile_44:
今日同老闆傾完, 又多D野諗啦我:smile_42:
喂呀 我真係好麻煩架:smile_30:
有事呀, 好少可發到咁勁:smile_27:
正常SIZE果D..咁好難屈蛇喔.,...坐的士啦...

最衰今個星期日會落雨...:smile_o06:

諗咩呢....越諗就越多野.....:smile_o10:

最怕你唔麻煩我:smile_o05:

咁仲唔拿拿聲去睇醫生....
唔係我拖你去嫁:smile_o13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-2 06:12 AM 發表 查看引用來源

我唔想見到你再傷心多次:fst_008:
咁既然我決定要比多次機會佢, 我就有心理準備架啦:smile_o13:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-6-2 04:11 PM 發表 查看引用來源

正常SIZE果D..咁好難屈蛇喔.,...坐的士啦...

最衰今個星期日會落雨...:smile_o06:

諗咩呢....越諗就越多野.....:smile_o10:

最怕你唔麻煩我:smile_o05:

咁仲唔拿拿聲去睇醫生....
唔係 ...
下下帶佢打的, 好貴呀 .. 況且我仔又唔係真係好大隻個D 佢廿零磅到啦:smile_44:

既然落大雨, 星期日我決定休息下, 病到癲左, 要抖一抖:smile_13:

佢製造左D問題比我, 我咪要解決下囉:smile_39:

個個一開始都話唔怕麻煩架啦

黎黎黎 快D拖:smile_15:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-2 12:19 AM 發表 查看引用來源

我鐘意大男人架嘛, 食住係正常:smile_13:
中意被命令:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2/6/2017 17:53 發表 查看引用來源

下下帶佢打的, 好貴呀 .. 況且我仔又唔係真係好大隻個D 佢廿零磅到啦:smile_44:

既然落大雨, 星期日我決定休息下, 病到癲左, 要抖一抖:smile_13:

個個一 ...
咁你都係放星期日......又唔係日日帶到佢出街.....唔怕啦...
最多我同佢一齊坐啦..:smile_o05:

咁要睇醫生先.....我黎咩你去睇..:smile_o13:

既然老細成日製造問題就好走啊....良禽擇木而棲:smile_o11:

咁好簡單...佢唔俾你麻煩即係唔再愛你囉....你唔麻煩佢即係你不再愛佢囉:smile_o12:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-2 05:46 PM 發表 查看引用來源

咁既然我決定要比多次機會佢, 我就有心理準備架啦:smile_o13:
咁我會祝福你
Touchwood的話我都會守護住你:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-2 05:53 PM 發表 查看引用來源

個個一 ...
我真係唔怕麻煩喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆