上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第36回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:46 PM 發表 查看引用來源

我無撚扮呀~ 唔通係求度同你講真感情呀!:smile_42:
我同你講心,你都當我戇撚九啦,屌:smile_34:

唔好意思呀~ 我唔係唔尊重呢個post,而係我真係無辦法好正常咁同條粉皮溝通!有咩得罪,唔好怪我! :smile_13:
咁樣先係真性情麻..洗咩唔好意思即:smile_40:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:49 PM 發表 查看引用來源

我6點先收工架
:smile_o10: 無問題:smile_o13: 落街食野先喇...

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 19/8/2009 14:45 發表 查看引用來源

你做d 咩架? 長期返夜架??
放心啦...我相信冇人豬得過我架....有我墊底呀
一定唔會囉...你放心:smile_o06:
我有自信,你係好女仔黎既! :smile_o06:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 02:45 PM 發表 查看引用來源
我係一個好撚有責任既員工:smile_34:
咁撚有責任就慢慢等下年啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:47 PM 發表 查看引用來源

ceo 今日同我提過話下個月食buffet
:smile_o16: 咁我減肥計劃咪無望~:smile_o08:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-19 02:45 PM 發表 查看引用來源

我諗點都唔夠我經典既 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
你仲好講, 初初比你搞到我頭都痛埋呀

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 02:48 PM 發表 查看引用來源
訓練我咩先...:smile_40:
你好多野唔得ka喎~
又性冷感又唔夠快....d反應~:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 19/8/2009 14:47 發表 查看引用來源

講粗口都唔代表一定係man 既, 我都講架啦....睇場合架咋嘛
係架...我個人比較直率! 雖然我都有溫柔既一面:smile_o05:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:46 PM 發表 查看引用來源

前後咁計埋係2餐呀
:smile_o01: 加油..QQ....我有冇飯食睇你啦~

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:50 PM 發表 查看引用來源

邊間呀:smile_47: :smile_47:
新羅堡~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆