上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 03:02 PM 發表 查看引用來源

你看埋我第二句先啦......:smile_o04:

咁你係咪下星期五出黎食飯架:smile_o01:
答妳唔到:smile_o06: .......生死存亡, 最後一舖......八月中稅局dead line:smile_o03:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-23 02:58 PM 發表 查看引用來源

獅子都畀你影到 :smile_o14:
有乜咁奇....影倒老虎北極熊就話奇啫......:smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 03:03 PM 發表 查看引用來源

算把啦,三個都打吾贏一個候活…:smile_o10:
候活係筋肉人...好難打得嬴佢:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 02:59 PM 發表 查看引用來源

你唔係咁擺我上木台嘛:smile_o14:
食飯果時 ; 唔好立亂擺野上枱呀 , 由其係地d靚女呀 .:smile_o04:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 02:58 PM 發表 查看引用來源

http://i30 ...
我係番禺都影過 d 差唔多架 :smile_30:
不過冇咁大既地方
係咪 iso 既問題呢 , 好似唔係好光咁既 :smile_40:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-23 03:05 PM 發表 查看引用來源

答妳唔到:smile_o06: .......生死存亡, 最後一舖......八月中稅局dead line:smile_o03:
妖...你條粉人...有邊次唔係用呢招:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 02:59 PM 發表 查看引用來源

我驚佢一句唔靚, 大家所有飯局凍過水:smile_o08:
"木""台" ~~~~~~ 哈哈哈哈 ~~~~~ 有個枱字架 :smile_38:

引用:

我驚佢一句唔靚, 大家所有飯局凍過水:smile_o08:
妳地未見過面咩 :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-23 03:06 PM 發表 查看引用來源
我係番禺都影過 d 差唔多架 :smile_30:
不過冇咁大既地方
係咪 iso 既問題呢 , 好似唔係好光咁既 :smile_40:
不如你請食飯,出黎慢慢研究丫:smile_o05:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

妖...你條粉人...有邊次唔係用呢招:smile_o02: :smile_o02:
連新藉口都唔諗.....幾咁有誠意........:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆