上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.8k

引用:
原帖由 soclose003 於 2009-6-16 08:03 PM 發表 查看引用來源
我上兩個禮拜割--..
到而家仲未甩哂d線..仲有d痛

幾時游得水扑得野/口\
忍欲忍到我想喊
你都成兩個禮拜la
傷口都應該無咩流血即係沖得涼la
咁沖得涼但唔游得水?

我個包皮腫左,好似成支膠水咁
事源係我今日打完飛機
跟住夜晚去次所先知腫到咁
我好驚呀,
無拿拿多d勁多肉係包皮到
who can help me

我考慮緊割唔割包皮好
因為我細佬真係包到我個小香菇好實
以前同女友做果陣又冇問題wor
同埋我好鐘意自己塊包皮,因為好有安全感
依家既問題係
1. 小便好麻煩,如果唔反係佢就會分叉,or like花灑,要調整包皮先可以射得遠D,同埋射一條柱
2. 尿尿完之後有D尿積左係個包皮入面,好dirty
3. 去swimming pool果陣,覺得自己係異種,因為人地既小弟弟個龜頭露左出黎,自己包實好實好似傻仔,人地條野好靚仔,自己條野好7
4. 反左佢出黎,果龜頭掂到D咩都覺得唔舒服
5. 試過一次反個頭出黎,反到去下面之後上唔反去,kick住左,攪到條野D皮kick曬係個頭下面:')
6. 唔知點解個頭好似有D皮連住左,好似唔想我反出黎緊

有冇包皮專家可以幫我下我?

引用:
原帖由 mavre 於 2009-6-19 11:52 AM 發表 查看引用來源
我考慮緊割唔割包皮好
因為我細佬真係包到我個小香菇好實
以前同女友做果陣又冇問題wor
同埋我好鐘意自己塊包皮,因為好有安全感
依家既問題係
1. 小便好麻煩,如果唔反係佢就會分叉,or like花灑,要調整包皮先可以 ...
首先, 你喺咪肥仔 ga ???:smile_41:

回覆 1235# 的帖子

leumasch:

激光?幾好wor應該,你邊度做ga?我都諗住趁暑假割!

可唔可以介紹下!割之前有咩要準備ga?

引用:
原帖由 carbonehk 於 2009-5-16 11:26 PM 發表 查看引用來源
我6/5做手術
今日16號我已經發現d線差不多甩哂
今日試下打jj,好似有少少野"un"住咁
但打了咁大個人最多精既一次!!!!
多到好誇張
真的超級爽
你邊度割ga?割咗可以咁勁,射咁多!
介紹下呀!我諗住趁暑假割

回覆 1264# 的帖子

我thin過非洲兒童:smile_35:

引用:
原帖由 mavre 於 2009-6-20 10:51 AM 發表 查看引用來源
我thin過非洲兒童:smile_35:
你可能天生個龜頭生得大過人 (我想要都無)
細個時候, 個頭未大, 但又無反包皮習慣
大個咗, 個頭大定晒, d皮厚咗, 所以你咪難反囉, 包實晒
你依家每日洗澡時, 用肥皂卒吓d包皮, 嘗試反番個頭出來,
一日喺唔得嘅, 起馬 2-3星期, 日日做, 每日 5分鐘
試吓啦,努力呀
個頭長期露出來, 去游泳時會好驕傲同自豪 ga....
(呢個喺我以前割包皮醫生教我嘅, 我做咗2 個月, 都唔得, 所以我先割)
p.s. 如果你成功反咗個頭出來, 你就唔好反番入去啦, keep 住果個形態
      (覺得敏感也無辦法, 因為鼻你割完, 都喺咁敏感)
你可以節省果幾千蚊

回覆 1268# 的帖子

Ching,thank you曬
但我決定左割左佢,一刀痛痛快快
約左個Brother 9月一齊做個真正既男人:smile_34:
為左做男人,去泳池可以曬雀,小小痛都要忍
何況割左性能力大增
唔想再做包皮軍團:')

引用:
原帖由 lovesebastian 於 2009-6-20 10:07 AM 發表
leumasch:

激光?幾好wor應該,你邊度做ga?我都諗住趁暑假割!

可唔可以介紹下!割之前有咩要準備ga?
C Hing,

Please check this web site:
http://www.painfree.hk/foreskin/big5/hernia.php

割之前有咩要準備:
- Cut your hair before operation.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆