上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  51.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 06:07 PM 發表 查看引用來源

HAHA,咁鬼馬.
咁我真心問,女士們可以中碼SIZE既衫,會買中碼,定買大碼遮一遮呢?還是細碼叫自己KEEP先?
如果遇上一件要KEEP先可以著既靚裙或衫,會買左才KEEP,定KEEP好才買呢?
我會買岩身著得好睇個碼

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 06:07 PM 發表 查看引用來源

HAHA,咁鬼馬.
咁我真心問,女士們可以中碼SIZE既衫,會買中碼,定買大碼遮一遮呢?還是細碼叫自己KEEP先?
如果遇上一件要KEEP先可以著既靚裙或衫,會買左才KEEP,定KEEP好才買呢?
試過幾年前無試身下買咗條裙(高估自己),點知返到屋企後唔岩著,條裙之後一直束之高閣。幾年後偶爾再係衣櫃搵返條裙,貪得意下一試,竟然岩著。之後我話俾自己聽,要好好留住呢條裙,驚剔自己

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 09:10 PM 發表 查看引用來源

試過幾年前無試身下買咗條裙(高估自己),點知返到屋企後唔岩著,條裙之後一直束之高閣。幾年後偶爾再係衣櫃搵返條裙,貪得意下一試,竟然岩著。之後我話俾自己聽,要好好留住呢條裙,驚剔自己
好勵志喎

引用:

HAHA,咁鬼馬.
買完先keep,最後件衫通常都係送俾人或者拎落樓下回收箱。所以依傢通常醒少少,keep完先買,但發覺最後仲慳左筆,因為唔駛買。。。

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-1 10:06 PM 發表 查看引用來源

好勵志喎
所以條裙唔會掉!

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-3-1 10:23 PM 發表 查看引用來源

買完先keep,最後件衫通常都係送俾人或者拎落樓下回收箱。所以依傢通常醒少少,keep完先買,但發覺最後仲慳左筆,因為唔駛買。。。
將慳既錢用來食大餐~

引用:
原帖由 degree06 於 2018-3-1 11:51 PM 發表 查看引用來源

將慳既錢用來食大餐~
咁大獲?哈哈

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-1 09:02 PM 發表 查看引用來源

我會買岩身著得好睇個碼
咁即而家身材已妳睇,定點先,哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 09:10 PM 發表 查看引用來源

我都有件compression, 而家既我都仲未著得掂,哈哈

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-3-1 10:23 PM 發表 查看引用來源

唔會買左再的起心肝keep咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆