上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.8k

反鬆左就可以唔駛割

我都好認同twiceonly個講法
平時就唔理唔理, 覺得有問題剩係識話去割...
用養成習慣代替可唔可以呢

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-5-21 01:14 AM 發表 查看引用來源
反鬆左就可以唔駛割

我都好認同twiceonly個講法
平時就唔理唔理, 覺得有問題剩係識話去割...
用養成習慣代替可唔可以呢
割了, 性事不愉快, 三思

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-21 01:23 AM 發表 查看引用來源

你割左?:smile_45:

回覆 1261# 的帖子

小弟其實好唔想割...至係怕自己情況壞到要GUM做...
GUM我可以有咩實質D既方法可以幫到自己,例如係每日要反幾耐?一路都反住?
依家就算未扯起...反到都有D痛...扯起左近加難反~試過夾硬反...勁痛....

我和kwokerer師兄一樣, 都係近呢半年先知要反包皮. 反左一排我覺得依家已經好左好多, 扯起左都露到大慨一半龜頭出黎.
雖然割左一了百了, 但係可以唔割最好就唔割喇~

引用:
原帖由 frankylui 於 2010-5-21 11:25 PM 發表 查看引用來源
我和kwokerer師兄一樣, 都係近呢半年先知要反包皮. 反左一排我覺得依家已經好左好多, 扯起左都露到大慨一半龜頭出黎.
雖然割左一了百了, 但係可以唔割最好就唔割喇~

長期反起包皮...好處比割咗包皮 更多
我反到我都唔割...可惜我點都反唔到

引用:
原帖由 kwokerer 於 2010-5-21 01:52 AM 發表 查看引用來源
小弟其實好唔想割...至係怕自己情況壞到要GUM做...
GUM我可以有咩實質D既方法可以幫到自己,例如係每日要反幾耐?一路都反住?
依家就算未扯起...反到都有D痛...扯起左近加難反~試過夾硬反...勁痛....
如果呢種情況好耐都無改善的話睇左醫生先

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-21 01:23 發表 查看引用來源

點解ge???我仲諗住會愉快d先走去割:smile_27:
(一個半月了)

引用:
原帖由 動感超人556 於 2010-5-23 01:17 PM 發表 查看引用來源

點解ge???我仲諗住會愉快d先走去割:smile_27:
(一個半月了)
無包皮...龜頭天天再磨擦...
想興奮都難:smile_39:

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-24 00:18 發表 查看引用來源

無包皮...龜頭天天再磨擦...
想興奮都難:smile_39:
感又係喎:smile_27:
實在太唔好彩喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆