上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  51.0k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-1 05:23 PM 發表 查看引用來源

嘩,好邪惡呀XD
好食同邪惡好多時都係好朋友,我地與其怕唔好食,更應該索性去盡D擁抱邪惡,我有次叫熱既MOCHA都加Cream,果個人同我講,熱無得加架喎,我答:下,係架咩??HAHA....... 我記得果次好耐無飲,飲完就去喪跑,爆到抖左幾日.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 05:30 PM 發表 查看引用來源

飲鐘意既野,死又何妨~~~~係咪咁講先?
如果要係MOCHA上加多樣野好味既,我會揀一舊Cream,:smile_30::smile_30:
果兩錢,咪跑多2KM囉,HAHA...........
今朝跑左5km啦
唔好再加我操啦,雖然夏天就到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 05:35 PM 發表 查看引用來源

好食同邪惡好多時都係好朋友,我地與其怕唔好食,更應該索性去盡D擁抱邪惡,我有次叫熱既MOCHA都加Cream,果個人同我講,熱無得加架喎,我答:下,係架咩??HAHA....... 我記得果次好耐無飲,飲完就去喪跑,爆到抖左幾日.
熱mocha加cream,cream會即溶
加左=無加

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-1 05:24 PM 發表 查看引用來源

但早上的第一杯咖啡, 一定要加糖才好飲, 其他時候的咖啡不加糖OK. 的.
朝早果杯我都唔加糖的,不過我一日只會飲一杯啡

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 05:35 PM 發表 查看引用來源

因為自知懶過條蛇,我邪惡完係唔會運動,所以唔可以成日邪惡囉🙈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 05:39 PM 發表 查看引用來源

今朝跑左5km啦
唔好再加我操啦,雖然夏天就到
其實唔好理佢夏天到未,我地平常心就好了,我已準備下一件跑衫,獎下自己,HAHA.....男人都搵個籍口先.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-1 05:46 PM 發表 查看引用來源

因為自知懶過條蛇,我邪惡完係唔會運動,所以唔可以成日邪惡囉🙈
HAHA,咁鬼馬.
咁我真心問,女士們可以中碼SIZE既衫,會買中碼,定買大碼遮一遮呢?還是細碼叫自己KEEP先?
如果遇上一件要KEEP先可以著既靚裙或衫,會買左才KEEP,定KEEP好才買呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 06:02 PM 發表 查看引用來源

其實唔好理佢夏天到未,我地平常心就好了,我已準備下一件跑衫,獎下自己,HAHA.....男人都搵個籍口先.
今年好節制,無買過跑衫

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 06:08 PM 發表 查看引用來源

今年好節制,無買過跑衫
小妹妹,今日才3月1啊~~~~夏天的跑衫魔力仍未發放,HAHA............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-1 06:13 PM 發表 查看引用來源

小妹妹,今日才3月1啊~~~~夏天的跑衫魔力仍未發放,HAHA............
俾你踢爆咗添:smile_13:
哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆