上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  532.0k

引用:
原帖由 離火 於 2024-7-31 12:10 發表 查看引用來源
送埋條女俾你玩....真係估唔到呢
請想像吓我當日嘅感受!

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-31 14:02 發表 查看引用來源
如果今日你問我,我會答你「唔知是禍還是福」
唔係。。。意思係後生玩大咗,後來好難去適應正常性行為。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-31 14:24 發表 查看引用來源

等於放風箏一樣,永遠唔知道條線會唔會斷?
唔係,後生時玩到咁大,後來真係好難去識正經人家女仔同識應正常性行為。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-31 18:29 發表 查看引用來源
睇完呢篇我會更期待下個 update!

老老實實,同水姐搞過幾多次先,女朋友開綠燈又可以真軍,老虎蟹都做十次八次!同埋水姐有無ching你嘅私生子架!🤣🤣
...
水姐後來的確有一個小朋友,不過不是我的。係佢同佢老公的。遲啲update會有詳細解釋。

引用:
原帖由 你幫我改埋佢 於 2024-7-31 19:21 發表 查看引用來源
我估師兄「唔知是福是禍」係唔係水姐對你動咗真情?
唔係。係後生玩得太大,後來好難再回歸平淡。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-8-1 09:30 發表 查看引用來源

樓主淨係應付雅典娜,一個已經力有不逮,仲點樣分身應付其他人?🤣
咁又唔好咁低估我。。。話晒當年我得25、26歲,血壓氣方剛、有心有力、有汗有精,一日兩次絕對不是夢。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-1 10:19 發表 查看引用來源

唔係,後生時玩到咁大,後來真係好難去識正經人家女仔同識應正常性行為。
如果你同Athena keep住一齊都還好, 因為只要有愛, 就算性行為減少到只係攪攪錫錫, 都好幸福

咁你同下一任既性生活就係比較平淡, 你覺得好唔夠喉?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-1 10:19 發表 查看引用來源

都明白你講咩,但我相信冇男人可以拒絕你遇到嘅機會,雖然你講嘅後遺症可能影響真係好大。

半年都好丫,每星期砌水姐一到二次,加加埋埋都三四十次🤣🤣
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-1 10:14 發表 查看引用來源

我同水姐同Athena喺1999年頭半年關係比較親密。。。但1999年年中後就開始行衰運!😭😭😭

咪話, 自從開始追athena 既故事, 總係覺得有d女只要條路差少少都會變成咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆