上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART46︿索女型男再相聚

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 04:04 PM 發表 查看引用來源

我邊會呢,我今日先離個
妳吾黎咪係lor...........所以多d黎呀

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 16:01 發表 查看引用來源

咁惡ge:smile_24:

明天亞ling果到,佢做完body-building先電我,起瑪10:00到下佢到時點啦
:smile_o04: 呢個表情系驚訝喎.......:smile_o16:

你仲未滯完AH

咁:smile_o09: ...得未AH.....仲惡唔惡:smile_o13:

OK....I BELIEVE SHE WILL COME :smile_o10:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 16:01 發表 查看引用來源

我一把年紀.............咁刺激:smile_44:
禾都系喎 ... 心境唔OLD就得LA :smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 04:06 PM 發表 查看引用來源

你問我:smile_45: ,,,唔好提啦:smile_39:
:smile_o05: 主人,如果我比兩個願望你,一個係愛,一個係幸福,你要邊個? 只可以要一個...

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-9 04:11 PM 發表 查看引用來源

禾都系喎 ... 心境唔OLD就得LA :smile_o01:
really??? cheers..........brother:smile_15:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

妳吾黎咪係lor...........所以多d黎呀
:smile_o05: 知道,,但我好怕入唔到話題wo:smile_o01:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 呢個表情系驚訝喎.......:smile_o16:

你仲未滯完AH

咁:smile_o09: ...得未AH.....仲惡唔惡:smile_o13:

OK....I BELIEVE SHE WILL COME :smile_o10:
好似有好nice   wo:smile_o05:

佢仲好講,,,好似玩野咁

我話同你地講佢明天到,又話明天打俾我

琴日我話食buffet,佢又話唔叫佢
我之前叫個佢,佢又話無,,佢自己話唔到

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 16:11 發表 查看引用來源

really??? cheers..........brother:smile_15:
揾日出黎食飯LA

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-9 04:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 主人,如果我比兩個願望你,一個係愛,一個係幸福,你要邊個? 只可以要一個...
我簡幸福 ,,因為我覺有幸福一存有愛同快樂

如果愛,,,,因為有愛未必會幸福同埋快樂,

所以我會簡幸福,,

咁你呢:smile_o06:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 16:14 發表 查看引用來源

好似有好nice   wo:smile_o05:

佢仲好講,,,好似玩野咁

我話同你地講佢明天到,又話明天打俾我

琴日我話食buffet,佢又話唔叫佢
我之前叫個佢,佢又話無,,佢自己話唔到
咁整多野SIN:smile_o09:

好似系你嬲緊禾喎......
點解冇厘頭掉返轉講....你呢個妹真系:smile_o16:

下次同佢電話錄音LOR :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆