上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-6 12:16 AM 發表 查看引用來源

清清好:smile_o13: 清清好:smile_o13: 可惜今日天氣唔清:smile_o06:
WING好:smile_o05:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:18 AM 發表 查看引用來源
19哥..........你篤過我未:smile_35:
未....梗係未喇.. 你咁問我...

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:18 AM 發表 查看引用來源

我昨天有講過咩~~妳昨天不是說妳有HONEY~那個才是他:smile_o05:
係喎.............我好掛住我HONEY呀, 唔知佢E + 點呢, 又無飽飯食呢:') :')
HONEY..............I MISS YOU SO MUCH:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-6 12:19 AM 發表 查看引用來源

yes, 希望在明天....見清天:smile_40:
落多2日啦...........我想去游水:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:19 AM 發表 查看引用來源
你賣D咩比我先
陰.........篷:smile_38:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:18 AM 發表 查看引用來源

我昨天有講過咩~~妳昨天不是說妳有HONEY~那個才是他:smile_o05:
原來連雪雪....都唔理我啦:smile_o14:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-6 12:20 AM 發表 查看引用來源
未....梗係未喇.. 你咁問我...
19哥..........你E幾晚, 有無見我HONEY呀:smile_24: 唔見左佢幾日:') :')

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-6 12:19 AM 發表 查看引用來源

yes, 希望在明天....見清天:smile_40:
落下雨吾好咩:smile_45:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:20 AM 發表 查看引用來源
係喎.............我好掛住我HONEY呀, 唔知佢E + 點呢, 又無飽飯食呢:') :')
HONEY..............I MISS YOU SO MUCH:smile_38: :smile_38:
妳HONEY佢點解會無飽飯食~佢入左E院定係入左赤柱:smile_o04:

CHING CHING 咁夜未訓:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆