上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 20)~13/6 邊邊團,地點已定~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 ^我愛傻豬b^ 於 14/6/2009 11:29 發表 查看引用來源

個dd米由佢lo:smile_30:

你地盡興米得lo
點解咁講呀...好似有d 嘢喎~~~~~~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-14 11:31 AM 發表 查看引用來源
點解咁講呀...好似有d 嘢喎~~~~~~~~~~~:smile_o01:
冇ar....傻la:smile_30:

尋日我好累冇出者

引用:
原帖由 ^我愛傻豬b^ 於 14/6/2009 11:32 發表 查看引用來源

冇ar....傻la:smile_30:

尋日我好累冇出者
哦...等我仲以為唔想同我玩添~~~~~~~~~:smile_o03: 嚇屎我呀~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-14 11:33 AM 發表 查看引用來源
哦...等我仲以為唔想同我玩添~~~~~~~~~:smile_o03: 嚇屎我呀~~~~~~~~~~
點會呢傻...次次都同你地玩得好開心la
尋晚多人嗎

引用:
原帖由 ^我愛傻豬b^ 於 14/6/2009 11:34 發表 查看引用來源

點會呢傻...次次都同你地玩得好開心la
尋晚多人嗎
10個呀~~~:smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-14 11:36 AM 發表 查看引用來源
10個呀~~~:smile_38:
收到

下次再玩過呀我要:smile_30:

仲要返工架你:smile_27:

引用:
原帖由 ^我愛傻豬b^ 於 14/6/2009 11:38 發表 查看引用來源

收到

下次再玩過呀我要:smile_30:

仲要返工架你:smile_27:
一定要出嚟玩呀~:smile_o06:
我要返工呀~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-14 11:42 AM 發表 查看引用來源
一定要出嚟玩呀~:smile_o06:
我要返工呀~~~~~~:smile_o01:
of coz

咁慘呀:smile_13: 唔怪得未天光就返左黎la:smile_30:

好頭痛:smile_o08:

引用:
原帖由 ^我愛傻豬b^ 於 14/6/2009 11:45 發表 查看引用來源

of coz

咁慘呀:smile_13: 唔怪得未天光就返左黎la:smile_30:
其實果時仲係卡啦ok~~~~~~~~~~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆