上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

睇完呢篇我會更期待下個 update!

老老實實,同水姐搞過幾多次先,女朋友開綠燈又可以真軍,老虎蟹都做十次八次!同埋水姐有無ching你嘅私生子架!🤣🤣
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-31 11:05 發表 查看引用來源
(未update前提提大家我又換咗頭像幅相,我覺得呢張相影得Athena最意態撩人!將佢身材骨肉均𧗽完全表露出嚟!影嗰條友雖然非常賤格,但無可否認的確影得好!Enjoy)
嗰晚我真係有啲莫名其妙,點解冇端端Athena同水姐要約我一齊食飯,At ...

我估師兄「唔知是福是禍」係唔係水姐對你動咗真情?

回覆 1228# cc19880910 的帖子

我都係一樣~初初一齊幾個月時~我條jj相片~~已經俾佢班朋友睇過晒(之後先知道) 一班女人圍埋一齊講咸野比男人更咸濕

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-8-1 09:20 發表 查看引用來源
我都係一樣~初初一齊幾個月時~我條jj相片~~已經俾佢班朋友睇過晒(之後先知道) 一班女人圍埋一齊講咸野比男人更咸濕
所以女人喊唔鹹濕,其實某程度上都要睇佢啲friend係咩人。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-31 18:29 發表 查看引用來源
睇完呢篇我會更期待下個 update!

老老實實,同水姐搞過幾多次先,女朋友開綠燈又可以真軍,老虎蟹都做十次八次!同埋水姐有無ching你嘅私生子架!🤣🤣
...
樓主淨係應付雅典娜,一個已經力有不逮,仲點樣分身應付其他人?🤣

回覆 1234# cc19880910 的帖子

啱呀~佢班fds都係咸濕 不過現在就無乜講~因為老了

(PS - 今日呢篇update未有各自位想睇到嘅場面。主要仍然寫我同水姐之間嘅互動。點解?因為水姐跟著落嚟佔嘅篇幅比較重,我想各位了解佢多啲至去寫我同佢同Athena之後發生嘅事。希望各位再俾多少少耐性,謝謝。)
老實講,嗰晚我冇乜點瞓。我諗換著係你或者其他男人,一樣無乜可能瞓得著!其實除咗同R「研究」究竟水姐對波係真定假之外,一直以嚟我對水姐真係冇乜性幻想。對於我嚟講,佢只係一個正常(但又好八同都幾惡)嘅女同事,最盡就係一個見得吓人嘅師奶。一直到Athena同我講佢同水姐之間嘅事,我至開始對水姐有啲性幻想同好奇。但同佢上床扑嘢?諗都冇諗過。。。
嗰日一早就收到Athena電話,佢把聲沙沙哋,又有幾聲咳,果然真係感冒。佢已經同公司請咗假。
返公司途中,個心一路「砰砰」聲咁跳,同當初啱啱同Athena開始時一樣,有一種好期待嘅感覺。返到公司我第一時間雙眼就搵水姐,好快我已經見到佢同Ruby喺pentry門口度吹水。水姐嗰日著咗一件好大件鬆身粉紅色冷衫,加一條白色貼身牛仔褲。因為大冷衫仲要鬆身所以冇乜睇頭。
我行去pentry沖咖啡。。。
我:早晨水姐、Ruby。
水姐:做乜咁好口?
😓😓😓仍然惡死能登!好難想像喺十個鏡頭後,就要同呢位師奶發生肉體關係。
Ruby:你女朋友今日冇返,病咗?
我:Shhhhh。。。細聲啲唔該。佢感冒。
Ruby:Sorry。。。收到。
Ruby講完就行返埋位。當我沖咖啡時候,突然聞到一陣陣都幾濃味道嘅香水。。。轉頭一望,水姐已經企咗我隔離,佢隻手仲一嘢揸落我條周度!我即扯!
水姐:咦,反應又真係幾快喎!
佢跟住仲要用力揸多幾嘢。。。
水姐:Athena話你size OK。同我老公差唔多,不過夠硬唔似我老公軟淋淋,我鐘意!
跟著水姐就若無其事咁行返出去自己個位!
屌嗱聲,俾佢咁「非禮」之後,突然覺得自己好似做咗隻鴨咁!
嗰日生意一般,叫做有點細單做吓,但我知道再咁落去又會俾老細們捉去照肺。要諗吓辦法自保至得。因為Athena請咗假,嗰日水姐要做埋Athena啲嘢,結果佢全日不停喺trading room度出出入入,佢每次經過我附近,佢陣香水味就飄埋嚟,攪到我「方寸大亂」!
R:嘩,呀水姐今日發乜嘢姣,搽啲咁濃嘅香水?
我:搽味道濃嘅香水就係發姣?
R:用嚟吸引男人呀嘛!如果唔係駛鬼咁濃味?
我心諗有道理。記憶所及從來冇印象水姐搽香水搽得咁重手,今次係第一次。唔通佢真係為我「發姣」想吸引我主意力?突然有啲「受寵若驚」嘅感覺。
5:30收工前我send咗條sms俾水姐,問佢去灣仔食飯好唔好?
水姐回覆:好呀!食魚蛋粉!我:OK。咁十分鐘後地鐵站等。
水姐:月台去灣仔車頭位置等。
我:OK!
跟著我打電話俾Athena。
我:ET,有冇好啲?
A:睇咗醫生。流感。有少少發燒,好攰。睇嚟跟著聽日(星期五)都要請假。
我:休息多啲啦咁。我約咗呀邊個一陣去灣仔。
A:對人好啲溫柔啲呀。
我:知道啦,返到屋企call妳。
跟著我就用破世界紀錄時間嘅速度衝落去地鐵站!
去到月台已經開始多人,但我一眼已經望到水姐。其實就咁望水姐嗰樣一啲都唔差,而且又夠高。只係平時佢實在太師奶,所以我冇乜為意佢。
水姐:你有冇周圍望有冇見到公司啲人呀?
我:我走時R仲喺公司,Ruby唔喺度,應該冇人見到我走。
水姐:OK。
好快地鐵到,我哋跟著上車。因為人多,我同水姐逼到正面貼住正面企。第一次咁近距離同水姐一齊,加上佢唔知有心定無意,企得好埋,直頭同佢我身貼身咁滯!一陣陣香水味迎面「飄」埋嚟,我仲第一次feel到佢對波貼住我心口。。。但係點解軟綿綿唔覺有bra?
我:水姐。。。妳。。。妳。。。係唔係。。。真空呀?
水姐:有冇攪錯呀你宜家之知?我全日都真空㗎啦!Athena話你鐘意女仔咁樣。
我:妳件冷衫咁大件。。。睇唔出。
水姐跟住拖住我隻手。。。
水姐:Athena話你一般可以做到兩次,係咪真㗎?
我:我時間唔長,但兩次就應該冇問題。😅😅😅
水姐:Athena有冇同你講我老公已經好耐冇同我行埋?
我:有。
水姐:咁今晚唔該你落力啲,唔好令我失望。
我:一定唔會。。。(心諗:希望唔會)
我哋落咗車跟住就係去咗「波士頓」後面同「天地圖書」對面嗰條橫街,一間麵檔食麵。嗰度喺當時好多的士佬夜晚好鐘意去打冷,牛什麵出名正。我同水姐一路食麵一路傾閒計。佢又講返嗰晚佢同Athena同Ruby一齊「服侍」枝豆嘅情形。由佢角度出發,又係一個全新角度,非常攪笑。
但我仍然非常同情枝豆!
水姐:其實嗰晚我好緊張,我咁大個人第一次同另外一個男人上床。
我:妳未結婚前一直係。。。處?
水果姐:緊係!一世人得一次開齋,緊係要留俾自己老公!
睇唔出水姐後生時都幾保守。
水姐:喂!其實我。。。係咪好老?
我:唔老。最近我仲覺得妳好有吸引力㖭!
水姐嗰一刻笑得好燦爛。。。好有女人味。。。好吸引!仲好。。。天真。
同Athena完全兩種味道。
水姐:真?估唔到你把口都幾識講嘢。
我:真心㗎。
水姐:如果我老公都覺得我有吸引力就好。
我:其實Athena有講過少少妳同妳老公啲嘢我知。。。你哋真係已經有五年冇。。。
水姐:係呀。如果唔係嗰日枝豆射嘢喺我塊面度,我可以咁近見到佢支嘢,我估我一早已經唔記得男人下面喺點嘅樣!
我:咁誇張?
水姐:如果嗰晚唔係頂唔順枝豆嗰look同埋要幫Ruby,我可能真係忍唔住同枝豆攪咗。
我:好彩冇,如果唔係妳咪唔會同Athena一齊,又唔會有今晚妳同我。。。
水姐:Athena話你鐘意中女喎,點解嘅?有後生女你唔要?
我:乜嘢中女呀?我鐘憙真女人!如果有個𡃁妹散發出女人味,我一樣可能都會鐘意佢都未定?不過宜家有Athena我已經好滿足。
水姐:咁。。。咁我呢?
我:我發夢都唔敢諗可以同妳。。。有機會「交歡」啦。
水姐又好甜好燦爛咁笑。。。好吸引。
水姐:走啦,我好心急呀。
跟住我就走去俾錢,然後我就同水姐好似我同Athena咁,好似情侶一樣一齊拖住手行去維景多利亞酒店開房。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-31 11:23 發表 查看引用來源
果然係同水姐做,雖然唔係3P, 可能仲正!等你更新啦!😬
我同水姐同Athena喺1999年頭半年關係比較親密。。。但1999年年中後就開始行衰運!😭😭😭

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-7-31 11:30 發表 查看引用來源
精彩既update
謝謝🙏🙏🙏

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-7-31 11:48 發表 查看引用來源
Athena真係正,成日比刺激你

當時當然覺得好,但今日睇返轉頭。。。「不知是禍還是福」。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆